Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Okan Kurt’tan canlı yayında eski eşi Demet Akalın hakkında olay itiraf

Okan Kurt’tan canlı yayında eski eşi Demet Akalın hakkında olay itiraf

tarafından ker_def

Magazin dünyasının ünlü isimleri Demet Akalın ve Okan Kurt, Sevgililer Günü özel konuğu olarak TV8’de yayımlanan “Gel Konuşalım” programına katıldı.

“Gel Konuşalım”a özel samimi açıklamalarda ve itiraflarda bulunan Demet Akalın, Okan Kurt ile ilgili: “ Evde Okan’ın sözü geçer. Eşimi ezecek hiç bir şey yapmam ve sözünü dinlerim. Zaten bir adam çocuğuyla çok ilgiliyse o iyi bir adamdır.” dedi. Hira’ya kardeş düşünmediklerini de ekleyen Akalın, Okan Kurt’un Hira ile daha çok vakit geçirdiğini söyledi.

Telefonu olan herkesin kendisini magazinci sandığını söyleyen Akalın; “Sosyal medyadaki yorumları eskiden çok kafama takıyordum ama artık çok fazla umurumda değil” dedi.

“Barışmak İçin İlk Adımı Ben Attım”

Okan Kurt; ayrılıklarının kırıcı bir şekilde gerçekleşmediğini, aralarını bozmaya çalışanlar olsa da bir süre sonra Demet Akalın ile barışmak için ilk adımı kendisinin attığını söyledi

“İsterse Nikah Şahidi Olurum”

Okan Kurt ve Demet Akalın, Hande Yener’i samimi bulduklarını açıklarken, Hande Yener ile barışmalarının genelde balıkçıda gerçekleştiğini söyleyen Akalın; henüz yoğunluk nedeniyle bir araya gelemediklerini ancak mesajlaştıklarını, nikah şahidi olma açıklamalarıyla ilgiliyse Hande Yener isterse onun nikah şahidi olabileceğini söyledi. Okan Kurt ise Akalın ve Yener’in barışmalarına çok sevindiğini, sadece önceki konuların ucunun kızına dokunması sebebiyle bir özür beklediğini belirtti.

“Yeni Albüm 23 Nisan’da!”

Akalın yeni albümünün detaylarını ilk kez anlatırken albümün 23 Nisan’da çıkacağını açıkladı.

Aleyna Tilki’ye klip çekip çekmeyeceği sorulan Akalın “Aleyna’nın insanlığını çok seviyorum. Klip ile ilgili çok güzel fikirleri var, ancak klibin maliyeti çok yüksek, o yüzden klibi çekemeyeceğim” dedi.

Ünlü sanatçı sosyal medyada yaptığı ve çok konuşulan imla hataları hakkında ise işi artık eğlenceye vurduğunu belirtti.