Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken dizisi nasıl bir finalle veda edecek? İşte tüm detaylar!

Annemizi Saklarken dizisi nasıl bir finalle veda edecek? İşte tüm detaylar!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan ‘Annemizi Saklarken’, final bölümüyle çarşamba günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizide, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatıldı. Dizinin hikayesi bir hayli farklı olunca umutlar da yükselmişti. Ancak izleyiciler yeterince ilgi göstermeyince sekizinci bölümde final kararı alındı.

Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.  Zerrin Demir ölmedi mi? Gaipten mesajlar! Basın hızla bu tür haberlerle kaynarken, Handan’ın zihni de her şeyden şüphe edebilir hale gelmektedir. Melek’in ona ilaçlar vermekte olduğundan habersiz, Zerrin’in hayaletinin evin içinde dolaşmaya başladığına inanır. Birileri bu inancı beslemektedir hiç şüphesiz. Ama kim? Dündar da bu sorunun yanıtını bulmaya çalışır.

Öte yandan Derya ve Bora arasında bazı duvarlar yıkılmakta, ikisi de birbirlerine karşı gerçek hislerine teslim olmaktadır. İşte bu teslim oluş, çevrelerinde olup biten her şeye aynı noktadan bakmaya başlamalarını sağlar. Ve annesinin nasıl bir uçuruma doğru sürüklendiğini fark eden Derya, Bora’nın da gözlerini açacak, iki gencin arasında filizlenen duygular, gerçeklerin açığa çıktığı büyük bir yüzleşmenin de ateşi olacaktır. Zerrin’in akıbetinin öğrenilmesi…

Dündar’ın sırlarının açığa çıkması… Ve Handan’ın artık çocuklarına sahip çıkması! Bu öykünün başka türlü nihayete ermesi düşünülebilir mi?

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği “Annemizi Saklarken”in yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin öykü ve senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kutsi’nin ‘Dündar’, Hande Doğandemir’in ‘Handan’ karakterini canlandırdığı diziyi son kez ekranda izleyeceksiniz.