Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki arkadaşına vefası ile yine takdir kazandı!

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki arkadaşına vefası ile yine takdir kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi 6 sezon devam etti ve yedinci sezon öncesinde yapımcı ile atv arasındaki sorunlar nedeniyle de aniden final yaptı. Oktay Kaynarca, bu dizide çok başarılı işler ortaya koymuş ve çok da önemli bir oyuncu kadrosu ile birlikte sete çıkmıştı. Bu önemli isimlerden birisi de Tarık Ünlüoğlu idi. Ünal karakteri ile hikayede yer alan Ünlüoğlu, 1 Ekim 2019 yılında hayatını kaybetti. Bu vefat dizinin tüm sektörde derin bir acıya neden oldu.

Oktay Kaynarca’da yakın arkadaşını kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadı. Tarık Ünlüoğlu’nun vefatının ardından Oktay Kaynarca, eşi Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nu yeni dizisinde kadroya katarak bir vefa örneği de sergiledi. Gülenay Kalkan, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni atv dizisi ile yeniden ekranlara dönüş yapıyor.

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki arkadaşına vefası ile yine takdir kazandı! 8

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu özellikle Yasak Elma dizisinde çok dikkat çekmişti. Setlere uzun bir ara verdikten sonra Yasak Elma’da yer alarak dikkat çeken oyuncu, yeni sezonda atv ekranında Elmas karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Güney Kalkan yeniden televizyon ekranında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle çıkarken, aslında bu durum Oktay Kaynarca’nın aniden vefat eden arkadaşı Tarık Ünlüoğlu’na bir vefası olarak da değerlendirildi.

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki arkadaşına vefası ile yine takdir kazandı! 9

2020-2021 sezonunda Yasak Elma dizisinde Feride karakterini canlandıran ve uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan Gülenay Kalkan, ayrıca Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde de rol almıştı. Oyuncu, Pelin Akil’in canlandırdığı Firuze karakterinin annesi Elmas rolünde yer alacak.

Gülenay Kalkan, “Benim için de çok keyifli; değişik karakterleri oynamak, atv’de olmak, bu ekiple olmak çok özel. Ayrıcalıklı bir ekip benim için, bu ekip. Ben mutluyum ve halkımızın da çok merakla bekledikleri bir iş. İnşallah çok güzel olacak ve çok beğenilecek” diye konuştu.