Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın sevenlerine çok özel mesajı var!

Oktay Kaynarca’nın sevenlerine çok özel mesajı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, önemli bir sosyal sorumluluk adımına ortak oldu.

Oktay Kaynarca; Uraz Kaygılaroğlu, Birand Tunca ve Esra Bilgiç’in de yer aldığı ünlülerle birlikte zaman zaman sosyal medyada canlı yayınlar yaparak destek bekleyen vakıflar konusunda farkındalık sağlayacaklar. Kişisel dostluğu bulunan bazı firmaların sahipleri ile kurduğu diyalog ile destek aldığını anlatan Oktay Kaynarca, koronavirüs salgınının hızla yayıldığı bu dönemin herkes için büyük bir sınav olduğunu söyledi.

Oktay Kaynarca'nın sevenlerine çok özel mesajı var! 7

Kaynarca, “Zor günlerden geçiyoruz, tüm dünya zor günlerden geçiyor. Bu çok ciddi bir şekilde sınav bence. Bu sınavı doğru vermemiz gerekiyor. Aklımızda kalanlar bu süreç içerisinde kimin nasıl durduğudur bana göre. Hep sınavlarda belli olur herkes. Bu sınavların içinden nasıl geçeceğimiz ile doğru orantılıdır geçmişte bıraktıklarımız” diye konuştu.

Böyle dönemlerde en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunun altını çizen Kaynarca, herkesin birbirine destekte bulunması gerektiğini anlattı.Oyuncu, bu desteği de mümkün olduğunca hayata geçirmeye çalıştığını sözlerine ekledi.