Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’yı bir dizi öncesi hiç bu kadar iddialı ve heyecanlı görmemiştik!

Oktay Kaynarca’yı bir dizi öncesi hiç bu kadar iddialı ve heyecanlı görmemiştik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculuk artık dizilerde sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak da sorumluluk üstlenecek olması… Yeni bir dizi projesi üzerinde çalışan usta oyuncu, çok iddialı bir çıkış yaptı.

2022-2023 sezonu için hazırlıkları devam eden yeni dizide hem başrolde izleyeceğimiz Oktay Kaynarca hem de yapımcı olarak ticari faaliyet içine girdi. Bu sürecin kendisi için çok yorucu olduğu itirafında bulunan oyuncu, şu andaki temposunun çok yoğunlaştığını söyledi.

Oyuncu olarak çekimlerde yer almanın daha kolay olduğunu ve yapımcı olarak iki katı daha fazla yoğunluk yaşadığını anlatan Oktay Kaynarca, hem ekibi kurmak hem de oyuncularla anlaşmak ve senaryoyu da oluşturma konularında her şey ile tek tek ilgileniyor.

Haziran ayında yeni dizinin çekimlerine başlanacak ve muhtemelen de Eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Yeni dizi için çok iddialı konuşan Oktay Kaynarca, yeni sezonun lokomotifi olacak bir dizi yaptıklarını duyurdu.

Bu sözleri ile aslında çok iddialı da bir çıkış yapan Oktay Kaynarca, daha önce Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerindeki güçlü performansı ile fenomen oldu…

Artık oyunculuğun yanı sıra yapımcı olarak setlerde göreceğimiz oyuncu, “Çok büyük bir iş yapacağız ve o büyük işin yapımcısı ve aynı zamanda oyuncusu olarak ekranlara çıkacağım. Eylül sonunda itibariyle yayına çıkacak diye düşünüyoruz. Haziran başı itibariyle bir aksilik olmazsa çekimlere başlayacağız” diyerek iddialı bir çıkış yaptı.