Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barbaroslar dizisinin kadrosuna Özge Özkaplan, Şahsenem karakteriyle katıldı!

Barbaroslar dizisinin kadrosuna Özge Özkaplan, Şahsenem karakteriyle katıldı!

tarafından ker_def

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine genç bir yıldız daha katıldı… Özge Özkaplan, dizide Şahsenem karakterine hayat verdi… Her hafta TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisine genç bir yıldız daha dahil oldu. Özge Özkaplan dizide” Şahsenem”i canlandıracak.

Yer aldığı başarılı dizi ve film projeleri ile dikkat çeken oyuncu Özge Özkaplan, her Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Barbaroslar dizisinin kadrosuna Özge Özkaplan, Şahsenem karakteriyle katıldı! 7

Şahsenem ile dikkatleri üzerine çekti… Dizide Şahsenem karakteri ile güçlü bir kadın karakteri canlandıran Özge Özkaplan, diziye giriş yaptığı ilk haftadan itibaren dikkatleri üzerine çekerek dizinin takipçileri tarafından sevildi. Özge Özkaplan’ın canlandırdığı Şahsenem karakterinin hikayesini ise ilk haftadan merak konusu oldu.

Dizide güçlü, gözü kara ve güzel bir kadını canlandıran Özge Özkaplan, rolüne uzun bir süre sıkı şekilde hazırlandı.

Özge Özkaplan, her Perşembe akşamı saat 20.00’ de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Şahsenem karakteriyle yer alacak.