Ana sayfa Dizi Haberleri Olay olay olay! Zalim İstanbul dizisinden gerçek bir aşk çıktı!

Olay olay olay! Zalim İstanbul dizisinden gerçek bir aşk çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 39.bölümü ile 22 Haziran Pazartesi akşamı final yapan Zalim İstanbul dizisinin setinde yakınlaşan iki ünlü ismin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü… Dizide Cenk karakterine hayat veren Ozan Dolunay ile Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin’in baş başa fotoğrafları bu aşkı ele verdi.

Zalim İstanbul dizisinin bitmesinin ardından iki ünlü isim Bostancı’da bir mekanda çevredekilere aldırış etmeden baş başa yemek yedi ve öpüştü… Aşkın fotoğrafları ise Milliyet gazetesi tarafından yayınlandı.

Bahar Şahin ve Ozan Dolunay aşkı, Zalim İstanbul dizi hayranları için büyük sürpriz oldu. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşkın fotoğrafları sosyal medya da da büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Bahar Şahin’in 6 ayldır Cenan Adıgüzel ile aşk yaşadığı biliniyordu. Ancak Zalim İstanbul dizi setinde yakınlaşan Ozan Dolunay ile Bahar Şahin, yılın magazin bombalarından birisini patlattı.

blank

Milliyet gazetesindeki iddiaya göre Cenan Adıgüzel ile Bahar Şahin’in Ozan Dolunay ile yakınlaşması nedeniyle tartıştığı da belirtiliyor. Cenan Adıgüzel’in ilişkiye nokta koymasının ardından Bahar Şahin’in Ozan Dolunay ile baş başa görüntülenmesi dikkat çekti.