Ana sayfa Dizi Fragmanları Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin yeni dizisi Kül Masalı için geri sayım başladı!

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin yeni dizisi Kül Masalı için geri sayım başladı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT 1’in yeni dizisi Kül Masalı 15 Şubat Perşembe 20.00’de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

TRT 1 ekranlarında her Perşembe izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği, sezonun iddialı projelerinden olan Kül Masalı yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Diziden yayınlanan tanıtımda Arat Giraylı’nın (Gökhan Alkan) Özge’yle (Sevda Erginci) evlenmesi ve evlenmesinin arkasından gelen gizemli olaylar dikkat çekti.

Vefat eden eski eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) bir kaza anındaki görüntüsü ise merak uyandırdı. Sosyal medyada çok konuşulan dizi görsel unsurlarıyla da izleyicisine seyir zevki sunmayı hedefliyor.

Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu, hikayesini Nehir Aytamay, senaryosunu ise Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel’in kaleme aldığı dizinin güçlü kadrosunda; Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcineoğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi başarılı isimler yer alıyor.

İzleyicisini her bölüm şaşırtmayı hedefleyen gizemlerle dolu hikayenin konusu; Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler.

Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge’nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığını vurgulayan “Kül Masalı” 15 Şubat’tan itibaren her Perşembe 20.00’de TRT 1’de…