Ana sayfa Sosyal Medya Olgun Şimşek, Netflix’in Cici filmiyle bir kez daha övgülere layık bulundu!

Olgun Şimşek, Netflix’in Cici filmiyle bir kez daha övgülere layık bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Olgun Şimşek, oyunculuk mesleğinde hayranlarını mest eden bir performans ile yine adından söz ettirdiği bir dönemi yaşıyor. Bugüne kadar birbirinden farklı karakterlere bürünen oyuncu, son olarak Netflix’te yayınlanan Cici isimli sinema filminde çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Önceki sezon Ramo isimli dizide Cihangir karakteri ile yer alan, en son Terzi isimli yeni Netflix dizisinin çekimlerinde yer alan Olgun Şimşek, son günlerde ise Cici isimli sinema filmindeki başarısıyla gündem oldu.

Sosyal medya ortamında birbirinden çok farklı meslek grubunda yer alan, öğrencisinden doktoruna kadar çok düzeydeki insan gruplarının buluştuğu ortak nokta Olgun Şimşek’in etkileyici oyunculuğu oldu.

Cici filmi psikolojik bir film olarak nitelendiriliyor ama filmin sosyolojik yönleri de çok konuşuluyor. Oyunculuk konusunda Olgun Şimşek, izleyicilere verdiği his ve duygu aktarımı ile de sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

Olgun Şimşek, Netflix'in Cici filmiyle bir kez daha övgülere layık bulundu! 8

Profesör Doktor, Tıp İnsanı ve Psikiyatrist unvanları ile tanınan Arif Verimli, filmin etkisiyle şu mesaj yazdı: “Şimdi bitirdim.. “Cici” psikolojik değil psikososyolojik bir filmdir.. Müthiş olmakla beraber en iyi oyuncusu Olgun Şimşek’tir..”

Olgun Şimşek, Netflix'in Cici filmiyle bir kez daha övgülere layık bulundu! 9

Berkun Oya imzasını taşıyan Cici filminde Olgun Şimşek’in bir sahnesi twitter ortamında binlerce kez paylaşıldı.

Videoya yapılan yorumlarda filmin en iyi sahnesinin bu olduğu değerlendirmeleri yapılırken, Olgun Şimşek de performansı ile övgü üstüne övgü aldı. Twitter ortamında usta oyuncuya binlerce övgü dolu mesaj ile tebrik yağmuru yaşandığını da hatırlatalım.