Ana sayfa Sosyal Medya Olmaz denilen şeyi Kalk Gidelim dizisi gerçekleştirdi!

Olmaz denilen şeyi Kalk Gidelim dizisi gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Kalp Gidelim dizisi, 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Farklı yapısı, organik ortamı ve hikayesi ile ekrandaki en farklı yapımlardan olan Kalk Gidelim, Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından takdirle karşılandı.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, konuyu köşe yazısına taşıdı.RTÜK’ün mektup göndererek kutladığı Kalk Gidelim dizisi için de bu durum büyük bir sürpriz oldu.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’en projenin yapımcısı Eyüp Üstün’e gönderdiği mektupta yazılanlar Ali Eyüboğlu tarafından yazında izleyicilerle paylaşıldı.

RTÜK, diziye şu övgüde bulundu: “Devlet televizyonumuzda yayınlanan ‘Kalk Gidelim’ isimli yapımınız keyifle takip edilen, nadide bir aile dizisidir. Malumunuz, aileye değer veren, yücelten yapımların artırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sizi ve firmanızı, aile hassasiyetini gözeterek ekrana taşıdığınız bu diziden dolayı RTÜK olarak takdir ediyoruz.

Aile ve çocuk dostu yapımları destekleme kararımızı alırken ‘Kalk Gidelim’ benzeri dizileri hayal etmiştik. Daha destek projemizi devreye almadan sizlerin gönüllü olarak böyle bir yapımı izleyicinin beğenisine sunmasından dolayı zat-ı alinizi tebrik ediyorum.

Olmaz denilen şeyi Kalk Gidelim dizisi gerçekleştirdi! 7

Milli ve manevi değerlerimizi korumak adına ortaya koyduğunuz konular, seçtiğiniz karakterler ve sergilediğiniz sahneler bizlere ‘İşte budur’ dedirtmeyi başardı. Aile ve toplumsal değerler konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.”