Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi iyi başladı ama çok daha iyi devam edecek gibi gözüküyor!

Ömer dizisi iyi başladı ama çok daha iyi devam edecek gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamı buluşan Ömer dizisinin ilk bölüm reytingleri ortalamanın üzerinde gerçekleşti. İsrail dizisi Shitsel’den uyarlanan ve Netflix’te de büyük bir kitleyi etkileyen bu yapımın yerli uyarlaması çok güzel yorumlar aldı.

Selahattin Paşalı’nın kariyerindeki en önemli rollerinden birisini canlandırdığı Ömer dizisi, Merve Dizdar’ın yeniden ekrana döndüğü ve Barış Falay ile Gökçe Bahadır gibi tecrübeli isimlerin de başrolünde yer aldığı bir yapım.

Dizinin ilk bölümüyle tüm izleyici gruplarında ortalamanın üzerinde reytingler alması, pazartesi akşamının zorlu reyting yarışında büyük bir umut ışığı olarak parlamasına neden oldu. AB grubunda beşincilik, ABC1 grubunda altıncılık ve tüm kişiler kategorisinde de sekizincilik elde eden dizinin ilk bölüm reytinglerinin başarılı olduğunu söylemek gerekiyor.

Ömer dizisinin 1. bölümünde bu reytingler geldiyse, önümüzdeki haftadan itibaren çok daha yüksek reytingler elde edilebilir. Alparslan, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı gibi çok etkili dizilerin karşısında Ömer’in ilk bölüm başarısı bu reytingler ile anlaşılıyor.

Show TV’de yayınlanan Sipahi dizisinin tutunmakta zorlandığı bir ortamda, Star TV’nin Ömer dizisiyle iyi bir çıkış yakalaması mümkün görünüyor.

Dizinin asıl büyük patlamayı 16 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölüm ile yapmasına yönelik büyük bir beklenti oluştu.

Ömer dizisi iyi başladı ama çok daha iyi devam edecek gibi gözüküyor! 7

Cami imamı olan babasının dini değerler ile büyüttüğü genç Ömer’in, kendisinden yaşça büyük, dul ve bir çocuklu Gamze isimli kadına aşık olmasını anlatan Ömer dizisinin geleceği çok parlak gözüküyor.

Kaliteli ve naif bir yapım olarak Ömer dizisini çok beğendiklerini ifade eden dizi hayranları, ekranda izlenebilecek bir yapım daha olmasından memnun.

Farkındalık noktasında çok önemli detayların izleyicilerle buluşmaya başlaması, ilk bölümün ardından Ömer dizisinin izlenebilecek yapımlar arasına konulmasını sağladı. Şimdi ikinci bölümün reytingleri büyük bir merakla bekleniyor.