Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranın en popüler çiftleri, Kardeşlerim, Emanet, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinden çıktı!

Ekranın en popüler çiftleri, Kardeşlerim, Emanet, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinden çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta heyecanlı bölümleriyle ekranlara gelen diziler, izleyicilerin sevdikleri, hayran oldukları oyuncularıyla merakla izleniyor. Özellikle son dönemde genç oyuncuların yer aldığı yapımlar ayrı bir ilgi görmekte.

Bu diziler arasında Kardeşlerim, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti de var. Emanet dizisi de Sıla Türkoğlu’nun ayrılığından sonra gelen Gürcü asıllı yeni oyuncu Nanuka Stambolishvili ile ayrıca dikkat çekiyor. Halil İbrahim Ceyhan ile başrolde oynayan yeni isim, Nana rolüyle dikkatleri çekiyor.

Ekranın en çok konuşulan dizi çiftlerinin yer aldığı sosyal medyadaki tablolarda ilk sırayı uzun zamandır Kardeşlerim dizisinin iki genç ismi Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran’ın oynadıkları Asiye ve Doruk karakterleri alıyordu.

Ekranın en popüler çiftleri, Kardeşlerim, Emanet, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinden çıktı! 10

Fakat haftalar içinde listede ilginç değişimler yaşandı! Öncelikle Kardeşlerim, Tozluyaka ve Duy Beni dizilerinin genç oyuncuları, ‘en popüler dizi çiftleri’ olarak listede yer alıyorlardı. Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin final yapmasının ardından tablodaki denklem hızla değişti!

Tabloya Kızılcık Şerbeti’nin Doğa ve Fatih çifti ile birlikte Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit çifti de girdi önce. İki çift ile birlikte Emanet dizisinin Nana ve Yaman’ı da sosyal medyada haftanın en popüler  dizi çiftleri arasında yer almaya başladı.

Ekranın en popüler çiftleri, Kardeşlerim, Emanet, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinden çıktı! 11

28 Aralık – 4 Ocak tarihleri arasında, izleyicilerden gelen ileti sayılarıyla ilk 5’te yer alan dizi çiftlerini sıralayan Somera’nın listesinde, Asiye ve Doruk’un 5. sırada olduğu görülmekte. İlk sırayı aylarca kimseye bırakmayan Asiye ve Doruk çiftinin popülerliği, giderek azaldı! Yerini alan çift ise yine Kardeşlerim dizisinden Aybike ve Berk çifti.

Bu arada Kızılcık Şerbeti’nin çiftinin giderek Aybike ve Berk’i zorladığı da görülmekte! Aralık ayı boyunca gelen ileti sayıları baz alındığında da durum değişmedi! Doğa ve Fatih çifti, Kızılcık Şerbeti’ne olan ilginin de artmasıyla en popüler çift olma yolunda Aybike ve Berk’i zorluyorlar!

Ekranın en popüler çiftleri, Kardeşlerim, Emanet, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinden çıktı! 12

Yalı Çapkını’nın Seyran ve Ferit çifti ise Emanet dizisinin Nana ve Yaman çifti ile 3. ve 4.lük sıralamasında gidip geliyor! Aralık ayında popülerliğini giderek yükselten çiftin 3. sırada yer aldığı görülüyor tüm ay bazında! Ancak 28 Aralık – 4 Ocak tablosunda 4. sıradalar.

Ekranın en popüler çiftleri, Kardeşlerim, Emanet, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinden çıktı! 13

Ekranın sevilen yapımlarının başarılı genç kuşak oyuncuları tarafından canlandırılan karakterleri, popülerlik konusunda kıyasıya bir rekabette sosyal medyada! İzleyenlerin yaptıkları paylaşımlar ve yorumlarla belirlenen bu tablolar, heyecanlı rekabetlere de konu oluyor! Bakalım yeni gelecek tabloda, en popüler çiftler sıralaması değişecek mi?