Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi reytinglerde güçlü bir duruş sergilemeye başladı!

Ömer dizisi reytinglerde güçlü bir duruş sergilemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Ömer dizisinin 7. bölümü geride kaldı. Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi izleyenleri bir hayli etkiledi.

İsrail’de yayınlanan Shitsel dizisinin Türk versiyonu olan Ömer dizisinde çok duygusal anlar yaşanıyor. Gamze ile Ömer karakterleri arasında yaşanan aşk bilmeceleri ve aile içi ilişkiler izleyicileri ekrana çekmeye devam ediyor.

Dizinin reytingler noktasında 7. bölümde tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde etmesi ve en çok izlenen dizi durumuna gelmesi çok önemli bir gelişme olarak görülüyor. Özellikle Bu kategoride Alparslan dizisini geride bırakmak gerçekten de çok büyük bir başarı olarak söylenebilir.

Alparslan gibi son yılların en etkili tarihi dizilerinden birisini ABC1 kategorisinde geçerek Ömer dizisi, izleyici sadakatini de artık sağladığını gösteriyor.

Türkiye’deki siyasi olayların toplumu derinden etkilemesi 6 Mart Pazartesi günkü dizilerin reytinglerinin de bir hayli düşmesine neden oldu. Alparslan dizisi gibi Yasak Elma gibi altıncı sezondaki bir başka önemli yapımda da ciddi reyting kayıpları yaşandı.

atv’deki Bir Küçük Gün Işığı dizisi de tüm kategorilerde izleyici kaybı yaşayan bir yapım olarak dikkat çekti. Yine Kanal D ekranında ikinci bölümü yayınlanan Veda Mektubu dizisinin de ilk bölümde olduğu gibi oldukça düşük oranlar elde etmesi şaşırtıcıydı.

Ömer dizisi reytinglerde güçlü bir duruş sergilemeye başladı! 7

Pazartesi dizileri arasında sadece Ömer dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında geçen haftaki yerini korudu. AB grubunda da rakiplerine oranla çok daha az düşüş yaşadı.

Bu sonuçlara bakıldığı zaman daha yeni başlamış olmasına rağmen Ömer dizisinin reytingler noktasında gayet iyi sınav verdiğini ve dizinin kemik bir izleyici kitlesinin de oluştuğunu söyleyebiliriz.