Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi tabuları bir bir yıkıyor, Selahattin Paşalı’nın kariyer zıplayışı başladı!

Ömer dizisi tabuları bir bir yıkıyor, Selahattin Paşalı’nın kariyer zıplayışı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selahattin Paşalı için Ömer dizisi kariyerindeki en önemli sıçrama adımlarından birisine dönüşmeye başladı. Oyuncu, bugüne kadar farklı rollerle ekranda yer aldı ve Netflix’teki Pera Palas’taki Gece Yarısı dizisindeki başarılı performansı ile yurt dışında da iyi bir tanıtım fırsatı elde etti. Ancak genç oyuncu için şu sıralarda başrolünde yer aldığı Ömer dizisinin daha büyük bir anlamı bulunuyor.

Her şeyden önce hikayenin gücü ve projenin izleyicilerde bıraktığı duygu yoğunluğu düşünüldüğü zaman, İsrail dizisi Shitsel’den uyarlanan Ömer’in çok farklı bir anlamı var. Kendisinden yaşça büyük ve bir de çocuğu bulunan kadına aşık olan genç bir adamın hikayesi, dünyanın her yerinde ilgi görecektir.

İşte Ömer karakteri Selahattin Paşalı’nın kariyer yükselişinde çok önemli bir dönemeç anlamına gelmeye başladı. Gökçe Bahadır ile de çok iyi bir partnerlik süreci yürüten Selahattin Paşalı, her ne kadar toplumsal ön yargıların öne çıktığı bir ortamda bazı çevrelerden tepki görecek olsa da, gerçek hayata uzak olmayan bir senaryonun başrolünde bulunuyor.

Ömer dizisi tabuları bir bir yıkıyor, Selahattin Paşalı'nın kariyer zıplayışı başladı! 7

Star TV’de ekrana gelen Ömer dizisinde muhafazakar bir ailede yetişen genç bir adamın, bir çocuğu bulunan ve eşinden ayrılmış orta yaşlı bir kadın ile aşk hikayesi kolay kabul edilebilecek bir durum değil. Türkiye’deki toplumsal yargılara meydan okuyan bir senaryo ile Ömer dizisinin önemi ortada.

Dizinin yurt dışında da Shitsel’in uyarlaması olması ve Müslüman toplumun değer yargılarını da ortaya koyması bakımında ilgi görmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Selahattin Paşalı, belki de kariyerinin en önemli döneminin içinde ve karakter ile özdeşleşme konusundaki başarısı da ilk iki bölümde kendisin gösterdi.

Ömer dizisi yayınlanmaya devam ettikçe, Selahattin Paşalı isminin daha çok konuşulacağını ve bu projenin oyuncunun yurt dışındaki tanınırlığını da çok olumlu etkileyeceğini değerlendirmekteyiz.