Ana sayfa Sosyal Medya Tarık Emir Tekin, Bir Peri Masalı dizisi bitince yepyeni bir alana doğru adım attı!

Tarık Emir Tekin, Bir Peri Masalı dizisi bitince yepyeni bir alana doğru adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık Emir Tekin, son dönemin en dikkat çeken genç yeteneklerinden birisi konumuna geldi. Sadakatsiz isimli dizide 2 sezon boyunca Selçuk karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, kendi kariyeri adına da büyük bir çıkış sergiledi. Etkili oyunculuk performansı sonrasında bu sezonun başında Bir Peri Masalı isimli dizinin erkek başrolü olan Tarik Emir Tekin, Alina Boz ile birlikte kamera karşısına geçti.

Dizinin beklenen ilgiyi görmemesine rağmen 13 bölüm sürmesi önemliydi ve Tarık Emir Tekin de yeni bir deneyim fırsatını iyi değerlendirdi. Dizinin final yapmasının ardından ise genç oyuncu, dinlenmeye ve daha da önemlisi farklı konularda üretmeye başladı.

Kısa bir film için hikaye yazdığından bahseden Tarık Emir Tekin, bu hikaye oluşunca da bir zaman sonra yönetmen koltuğuna oturarak, farklı bir kariyer açılımı yapmayı hedefliyor. Bunun kısa zamanda olmasa bile ilerleyen dönemde olmasını arzu eden genç oyuncu, 1 aylık dinlenme süreciyle de kendisine kısa bir mola verdiğini anlattı.

Tarık Emir Tekin, Bir Peri Masalı dizisi bitince yepyeni bir alana doğru adım attı! 7

Tarık Emir Tekin, “Dizimiz bitti, ben bir ay kendime dinlenme izni verdim. Birazcık sakinleyeceğim. Ondan sonra yeni projeleri değerlendireceğim. Güzel hikayeler geliyor. Ben de bakalım hangisi ile kesişeceğimi heyecanla bekliyorum” diye konuştu.

Yeniden setlere dönme isteği olduğunu ve kendisine iyi teklifler de geldiğinden bahseden Tekin, anlaşılan 2023 yılını da dolu dolu geçirecek.

Müzik yaptığını, yazı yazdığını, resim çizmekte olduğunu anlatan genç oyuncu, “En çok yaratmak bana iyi geliyor. Bir şeye dönüştürmek. Birazcık yoruldum. Dinleniyorum, üretiyorum, yazıyorum” dedi.

Kısa film çekerek yönetmenlik için ilk adımları atmayı planlayan Tarık Emir Tekin, “Bir kısa film çekeyim, belki ondan sonra . Yakın zamanda değil ama yönetmenlik bir noktada olabilir” dedi.

İçinde yaşadığı duyguları temiz bir şekilde dışa vurarak bunu insanlara göstermeyi hedefleyen ve bunun için de yönetmenliği bir araç olarak gören Tarık Emir Tekin, henüz kendisini hazır hissetmese de mesleğinin ilerleyen döneminde böyle bir amacının olduğunu anlattı.