Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde gerçekler ortaya çıktıkça izleyicinin içinin yağları eriyor!

Ömer dizisinde gerçekler ortaya çıktıkça izleyicinin içinin yağları eriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Ömer dizisi, bu sezonun en etkili hikayelerinden birisi olarak öne çıktı. İsrail dizisi Shitsel’den uyarlanan Ömer, Türkiye gerçeklerini ortaya koyan hikayesi nedeniyle izleyicileri derinden etkiledi.

Toplumsal anlamda orta yaşlı ve başından evlilik geçmiş, çocuğu bulunan bir kadının hayata tutunma noktasında ne büyük ön yargılarla karşılaştığını bilmeyen yok. İşte bir ülke gerçeğinin daha diziye yansıtılması, genç bir adamın kendisinden yaşça daha büyük ve hayat tecrübesi olarak olan birisine aşık olması toplumda da örnekleri olan bir durum. Sonuç olarak hayatın gerçeklerini ortaya koyan her dizide olduğu gibi Ömer projesinde de sadık bir izleyici grubu bulunuyor.

Pazartesi akşamları rekabette iyi sonuçlar alan ve reytingleri ile birincilikler de elde eden Ömer dizisinde hikayenin gidişatı izleyicileri de ekrana çekiyor. Dizinin ilk sezonunda sona doğru gidilirken, ikinci sezonda da projenin ekranda olmaması için hiçbir olumsuz neden yok.

Sonunda herkesin her şeyi öğreneceği bir süreç ile birlikte Ömer dizisi daha da heyacanlı bir hale gelecek. 15 Mayıs pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 17. yeni bölümde Reşat her şeyi öğrenecek. Bazı dizi hayranları da fragmanı izleyince, “İçimin yağları eridi. Melek yüzlü şeytanın yalanları ortaya çıktı, artık Ömer’in yüzü gülecek” şeklinde paylaşımlarda bulunuyor.

Oğlu Ömer’e haksızlık yapan ve bunu sonradan fark eden Reşat’ın hali de izleyiciler tarafından çok konuşulacak. Reşat’ın oğlunu savunduğu sahneler Ömer dizinin merakla beklenen anları ve 17. bölümde gerçeklerin açığa çıkmasının rahatlamasını izleyiciler hissedecek.

Ömer dizisinde gerçekler ortaya çıktıkça izleyicinin içinin yağları eriyor! 7

Ancak Gamze’yi artık daha zor zamanlar bekliyor. Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Gamze, ailesi ile karşı karşıya ve sorunları nasıl çözeceğini izleyiciler merakla bekliyor.

Reşat’ın artık Gamze’nin kıymetini anlamasını bekleyen dizi hayranları, “Reşat, oğlu Ömer ile Gamze’ye sahip çıksın” diye yorumlar yapıyor.

Simay Barlas’ın canlandırdığı Süreyya karakterinin yalanlarının ortaya dökülmesi ile birlikte Ömer dizisinin hikayesinde büyük değişimler olacağını söylemek lazım.

Selahattin Paşalı’nın başarılı performansıyla Ömer karakterinin de yepyeni bir sürecin içine girmesi ile birlikte dizinin hayranlarını yine heyecanlı anlar ve merakla bekleyecekleri yeni olaylar serisi geliyor.