Ana sayfa Sosyal Medya Terzi dizisiyle gündem olan Şifanur Gül, internette kendisiyle ilgili yanlış bilgilerden rahatsız!

Terzi dizisiyle gündem olan Şifanur Gül, internette kendisiyle ilgili yanlış bilgilerden rahatsız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV ekranında Hayatımın Şansı isimli diziyle başrolde yer alan Şifanur Gül, dram hikayesinde Alican Yücesoy ile birlikte kamera karşısına geçti. Dizinin etkileyici bir hikayesi olmasına, oyunculuk performanslarının da beğenilmesine rağmen reytinglerin düşüklüğü, erken finali getirdi.

Hayatımın Şansı dizisinden sonra Netflix’te uzun süredir konuşulan Terzi dizisiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkan Şifanur Gül, bu sefer Esvet karakterini canlandırdı. Çağatay Ulusoy ile Salih Bademci’nin de başrolünde yer aldığı Terzi dizisi 3 sezonluk bir proje ve ilk sezonu paylaşıldı. Tüm çekimleri tamamlanan dizinin 2. sezonunun da 28 Temmuz’da yayınlanacağı ortaya çıktı.

Şifanur Gül, son dönemde farklı projelerle dikkat çeken kadın oyunculardan birisi oldu ve bu durum birçok kişinin kendisini tanımak için internetteki bilgileri araştırmasına yol açtı. Ancak oyuncunun internet ortamında kendisi ile ilgili hatalı bilgilerden şikayetçi olduğu da ortaya çıktı.

İbrahim Selim’in youtube ortamındaki programına katılan Şifanur Gül, hakkında çok yanlış bilgiler bulunduğunu anlattı. Hatta bazı hayranlarının “Hiç 30 yaşında gözükmüyorsun” diye yorumlarını okuduğunu anlatan oyuncu, “Zaten 30 yaşında değilim, 25 yaşındayım” diyerek internetteki bazı bilgilerin hatalı olduğunu duyurdu.

Oğlak burcu olarak gözükmesine rağmen Yay burcu olduğunu anlatan Şifanur Gül, programda bu hatalı bilgiler ile ilgili olarak şu sitemini paylaştı: “O kadar benim hakkımda bilgi yok ki, bu arada Oğlak burcu değilim, Yay burcuyum. İnternette yaşım bile yanlış yazıyor. Geçen gün birisi mesaj atmış, ‘sen hiç 30 yaşında göstermiyorsun, 25 yaşında görünüyorsun’ diye. Zaten 25 yaşındayım, hep böyle yanlış yazılıyor.”

Kendisiyle ilgili bilgiler veren oyuncu, 2-3 yıldır yoğun bir çalışma temposunun içinde olduğunu söyledi.

Ankara doğumlu olan oyuncu, 8 aylık iken doğduğunu ve tehlikeli bir süreç olduğu için de ailesinin yaşayıp yaşamayacağını bilmediğini, bu süreçte de ismini Şifanur olarak koyduklarını anlattı.

Oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu anlatan Şifanur Gül, “Ben sürekli hayatımdaki herkesin taklidini yapıyordum. Artık yapmıyorum. O lise zamanlarında olan bir şeydi. Sınıfta öğretmenlerin taklidini yapıyordum, bazen yakalanıyordum” dedi.