Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde izleyici bu aşka inandı, ön yargılar çöpe atıldı!

Ömer dizisinde izleyici bu aşka inandı, ön yargılar çöpe atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Pazartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Ömer dizisinde izleyicileri aşka inandıran bir senaryonun varlığının ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Ömer ile Gamze aşkına sarılan dizinin sadık izleyicileri, sosyal medya ortamında bu aşka desteklerini ifade eden paylaşımlar yapıyor.

Günümüz toplumsal dünyasında bir çocuğu bulunan ve eşinden boşanmış bir kadının, kendisinden yaşça küçük, genç bir adam ile evlenmesi pek de kabul edilebilecek bir durum değil. Özellikle de aileler açısından bu durumun büyük sıkıntı yaratacağı biliniyor. Tabii ki çevresinin ne dediğine bakmayan ve kendi hayatını yaşayan insanların çekiciliği de Ömer dizisinde kendisini bir kez daha göstermiş oldu.

Gamze ve Ömer’in aşkına inanan dizinin hayranları, ön yargıları bir kenara bırakarak onların mutlu olduğunu görmek istediklerini belirtiyor. Yapılan yorumlarda senaryonun ilerleyişine yönelik çeşitli eleştiriler olsa da izleyicilerin genel hikayeyi beğendiklerini görebilirsiniz.

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı ikilisi ilk başlarda nasıl bir dizi çifti olacaklarına yönelik şüphe duyulan bir ikili olsa da, artık arkalarından çok geniş bir hayran kitlesinin desteği bulunuyor. Sosyal medyada bu konuda çok sayıda yorum bulabilirsiniz.

Ömer dizisinde izleyici bu aşka inandı, ön yargılar çöpe atıldı! 7

Ömer dizisinin ilk 5 bölümlük başarılı performansının ardından, yeni bölümlerde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, dizinin iki başrol oyuncusunun uyumundan çok memnun. Diziye Süreyya karakteri ile katılan Simay Barlas da son dönemde öne çıkan bir isim oldu.

Ömer ile Sümeyye ilişkisi nasıl ilerleyecek, Gamze’ye ne olacak gibi çok fazla soru var ve senaristler bu noktada çok önemli bir hikaye gücünü elinde bulunduruyor.

Selahattin Paşalı’nın genç yaşına rağmen bugüne kadar çok farklı rollerde başarılı performanslar ortaya koyması, oyuncunun kendisini kısa sürede ne kadar geliştirdiğinin de bir kanıtı olarak görülüyor.

Gökçe Bahadır ise her zaman olduğu gibi yetenekleri ve güzelliği ile sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesinin desteğini üzerinde hissediyor.

Ömer dizisinin senaristleri ciddi hatalar yapmaz ise projenin uzun sürebilecek bir iş olduğunu, özellikle de hikaye içinde büyük zorluklar yaşayan kadınların birbirlerine destek olma halinin, izleyicileri de derinden etkilediğini gözlemleyebilirsiniz.