Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisinin 27. yeni bölümünde Gamze, Ömer için çabalıyor!

Ömer dizisinin 27. yeni bölümünde Gamze, Ömer için çabalıyor!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 27. bölümüyle 16 Ekim Pazartesi 20.00’de Star’da.

16 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Vicdan’ın onu öpmesiyle başına büyük bir bela almanın kıyısına gelen Ömer, Gamze ile aralarını daha da açabilecek tehlikeli bir sürecin eşiğindedir. Ancak Reşat’ın sağduyusu, Ömer’e kırgın ve öfkeli hisseden Gamze’nin yaşananları başka bir açıdan değerlendirmesine ve çabalamaya devam etme kararı almasına yardımcı olur.

Hakan’ın ona yaşattığı türlü acılara göğüs geren Nisa, bardağı taşıran son damla olduğunu hissettiği üzücü bir olay yaşar. Büyük kararların arifesinde olan Nisa, babasından gördüğü destek sayesinde daha da yüreklenir.

Çalıştığı banka şubesine müdür olan Gamze, daha bu haberin sevincini yaşayamadan, annesinin yarattığı problemlerle yüzleşmek zorunda kalır. Vicdan’ı hayatlarından kesin olarak çıkarmak isteyen Ömer ise farkında olmadan yeni bir krizin fitilini ateşlediğinin farkında değildir.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, 16 Ekim pazartesi saat 20.00’de Star’da.