Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinin ekibinde reyting sevinci yaşanıyor!

Ömer dizisinin ekibinde reyting sevinci yaşanıyor!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi Ömer, dün akşam yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırada yer aldı. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle de beğeni toplayan Ömer dizisi pazartesi akşamları rakiplerinin karşısında çok iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Dizinin bu iyi reyting performansı da ekibin moralini yükselten bir detay oldu. AB ve ABC1 kategorilerinde 6’lı oranlarda yer alan dizi için bu istikrarlı gidiş çok iyi bir görüntü oluşturuyor. Dizinin ikinci sezonda da bu güçlü performansı ile ekranda olması şaşırtıcı olmayacaktır.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlandığı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor.

Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Simay Barlas, Tayanç Ayaydın yer alıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

‘Ömer’, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’de Star’da!