Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden sonra Melis Minkari için yepyeni bir kariyer fırsatı açıldı!

Kardeşlerim dizisinden sonra Melis Minkari için yepyeni bir kariyer fırsatı açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Kardeşlerim’de Aybike karakterini canlandıran Melis Minkari’nin başarılı performansı, sosyal medyada öne çıkmasını sağladı. 2 yıldır dizinin güçlü destekçileri sayesinde sosyal medyada ve basında sıklıkla gündem olan Melis Minkari, en beğenilen genç oyunculardan birisi olmayı başardı.

Dizinin hikayesinde Aybike ve Berk karakteri de sosyal medyada çok ilgi görüyor ve en popüler dizi çiftlerinden birisi olarak öne çıkıyor. İşte böyle bir ortamda genç oyuncu Melis Minkari için de hem popülerlik hem de mesleki anlamda yeni proje fırsatları çıkıyor.

Melis Minkari, Broadway Müzikali için sahneye çıkan ekipte yer alarak kendisine yeni bir alan daha açmayı başardı. Oyuncu, “Projeye şans eseri dahil oldum” diye konuştu. Müzikal teklifi gelince ilk başta korktuğunu kabul eden Minkari, sonrasında ise projenin içeriğine bakınca iyi bir fırsat olduğunu anlamış.

Oyuncu, Dizi TV’deki açıklamasında şunları söyledi: “Projenin içeriğine dair bilgi edinmek istedim, gittim ve görüştüm. Benim için bir meydan okuma oldu, direkt içine girmek istedim” açıklamasında bulundu.

Kardeşlerim dizisinden sonra Melis Minkari için yepyeni bir kariyer fırsatı açıldı! 7

Melis Minkari, bu proje ile birlikte kendisini farklı bir ortamda da görme ve oyunculuk deneyimlerini geliştirme adına önemli bir adım atmış oldu.

Sahnede hem dans edecek hem de şarkı söyleyecek olan genç oyuncu, çalışmanın çok önemli olduğuna da vurgu yaptı.

Melis Minkari, duygularını ve süreci şu sözlerle anlattı: “Bu işin gerçekten yüzde 10’u yetenek, yüzde 90’ı emek ve çalışmak. Yüzde 10 yeteneğin varsa da parlıyorsun. Ben yetenek kısmına karar veremem, yetenekli miyim bilmiyorum. Ancak çalışıyorum elimden geleni yapıyorum. Yüzde 90’ı çalışmaya veriyorum. Zor, dansı tek başına yapıyorsun, şarkıyı da tek başına söylüyorsun. İkisini bir arada yapmak daha da zor.”