Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinin Nisa’sı Merve Dizdar, deprem zamanı insanlık dersi verdi!

Ömer dizisinin Nisa’sı Merve Dizdar, deprem zamanı insanlık dersi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Ömer dizisinde başrolde yer alan Merve Dizdar, eşi tarafından terk edilen, çocuklarına bakmak durumunda kalan, acı dolu bir kadını canlandırıyor. Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben rolü ile büyük popülerlik elde eden oyuncu, şimdi de Nisa karakteri ile hayranlarının takdirini kazanan bir performans ortaya koyuyor.

Ömer dizisinin yeni başlaması ve Merve Dizdar’ın da rolüne çok iyi adapte olmasının konuşulduğu bir ortamda, 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan deprem felaketi, oyuncunun insani özelliklerinin daha güçlü şekilde fark edilmesini de sağladı.

Merve Dizdar, aynı gün 9 saat arayla yaşanan ve Kahramanmaraş ile birlikte toplam 10 ilde yaşayan insanları etkileyen bu deprem felaketinin ardından hemen yardım faaliyetlerine katıldı.

Oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı’da oluşturduğu yardım toplama merkezinde bazı ünlü isimlerle birlikte çalışmalar yürüttü. Bu süreçte sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da depremzedelere desteğini sergileyen oyuncu, açıklamalarıyla da duygulara hitap etti.

Merve Dizdar, “Hepimiz elimizi taşın altına koyacağız ve yaraları beraber saracağız. Hepimiz iyi değiliz, bir şok geçirdik ama bunun çözümü dayanışma ve birlikte olmak” şeklinde konuştu.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar, deprem zamanı insanlık dersi verdi! 7

Böyle bir şekilde ortaya çıkmasının üzücü olduğunu ama herkesin bir arada olmasının çok kıymetli bir durum olduğunu anlatan Merve Dizdar, herkesin birbirine yardım etmek için çaba harcadığına değindi.

Ünlü oyuncu, “Umudum var, çünkü direkt yaşamasak da hepimizin psikolojik olarak durumu iyi değil. Ama herkes gerçekten birbirine dokunarak, değerek kendisini iyileştiriyor” şeklinde konuştu.

Depremzedelere yardım toplamak adına Blu TV’nin canlı yayınına da katılarak vatandaşlardan yardım talebinde bulunan ünlü oyuncu, bağışların küçük ya da büyük olmadan devam etmesi gerektiğine değindi.

Merve Dizdar, “Her gün düşünüyorum, kendi adıma daha fazla ne yapabilirim diye. Maddi ve manevi olarak elimden ne geliyorsa yapmak için ben buradayım. Sizin de orada olduğunuzu iyi biliyorum. Elinden ne geliyorsa, herkese destekleri için çok teşekkür ediyorum. İyi olacağız” diye konuştu.