Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ömer dizisinin yaz arasında Gökçe Bahadır yapamadıklarını yapıyor!

Ömer dizisinin yaz arasında Gökçe Bahadır yapamadıklarını yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisinde canlandırdığı Gamze karakteri ile sezonun en başarılı performanslarından birisini ortaya koyan Gökçe Bahadır, tatilini Bodrum’da kocası Emir Ersoy ile birlikte sürdürüyor.

Dinlenen ve bu süreçte Bodrum’da doğa ile iç içe olmayı tercih eden Gökçe Bahadır, ikinci sezonda da fırtına gibi esmesi beklenen Ömer dizisindeki yoğun ikinci sezon öncesi enerji depoluyor.

Bu süreçte kocası ile daha uzun süreler birlikte olmanın keyfini çıkartan ve onun konserlerine katılan Gökçe Bahadır, tatil hallerinden memnun.

Doğa içinde olmayı çok sevdiğinden bahseden oyuncu, şunları söyledi:

“Biz çok seviyoruz doğa ile iç içe olmayı. Organik tatil meselesini çok seviyoruz. Aslında her türlü tatil deneyimini seviyorum. Çok uzakta olalım, kimse bizi görmesin diye bir şey değil. Kuş sesleri ile uyanıp, doğada olmak, dalından bir şey kopartıp yemek. İstanbul’da yapamadığımız ne varsa onları yapmak.”

Ömer dizisinin yaz arasında Gökçe Bahadır yapamadıklarını yapıyor! 7

Emir Ersoy, eşi ile birlikte sürpriz bir şarkı olabileceğini söylerken, Gökçe Bahadır’ın müziğe olan ilgisini iyi bilen hayranları da bu durumdan memnun olacaktır.

Araba ile bir tur yapma hayallerinin olduğunu anlatan Gökçe Bahadır, bunun için uygun bir zaman bulmayı beklediklerinden bahsetti.