Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ile Umut’un güçlü uyumunun altında yatan bir sır var!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ile Umut’un güçlü uyumunun altında yatan bir sır var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nursema ve Umut karakterleri kış döneminin yükselen yıldızlarından olan Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyicileri derinden etkiledi. Birbirlerine aşkla bağlı olan ama ailelerin engelleri ile karşılaşan Nursema ve Umut, birbirlerine çok zor kavuştu. Onların hikayesi de toplumda benzer olayları sıklıkla yaşayan birçok izleyici için de kendi hayatlarına dokunan bir hikaye olduğu için çok çarpıcı geldi.

Nursema ve Umut karakterlerini canlandıran Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz’ın birbirlerine bu kadar kısa sürede alışmaları ve uyum sağlamaları da dikkat çekiciydi. Ancak bunun arka planında ikilinin uzun yıllardır birbirini tanıdığı gerçeğinin olduğunu da ifade etmek lazım.

TV100’e konuşan Serkan Tınmaz, “Ceren ile oynadığım için çok mutluyum. Bu kadar iyi ve güzel bir projede ikiliyi canlandırmak benim için müthiş. Bizim için büyük bir şans” diye konuştu. Ceren Karakoç da birbirlerine daha eskiden tanımanın avantajını yaşadıklarını anlattı.

Karakoç, “Birbirimize hiç alışma sürecimiz olmadı, birbirimizi iyi biliyorduk, oyuncu olarak kodlarımızı biliyorduk” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ile Umut'un güçlü uyumunun altında yatan bir sır var! 7

Serkan Tınmaz, eskiden bu yana tanıdığı bir arkadaşı ile birlikte aynı dizide partner olmanın kendisi için müthiş bir şey olduğundan bahsetti.

Ceren Karakoç, Nursema karakterini ortaya çıkartırken yönetmen Hakan Kırvavaç’ın etkisinin de büyük olduğundan bahsetti.

Oyuncu, “Erkek egemen bir toplumda baskılanmış bir kadın olarak yola çıktım. Çünkü muhafazakarlık kodlarını şahsen bildiğim bir şey değildi. Ama komşudan, çevreden bildiğim bir şeydi. Biraz da yönetmen çok destek oldu, beraber rolü çıkarttık” diye konuştu.