Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisinin başrolü Hafsanur Sancaktutan, rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor!

Ya Çok Seversen dizisinin başrolü Hafsanur Sancaktutan, rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan son 3 yıllık süreçte birbirinden farklı projelerde başarılı sonuçlar elde ederek, kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. 2000 yılında dünyaya gelen ve 18 yaşındayken yer aldığı Gülperi dizisindeki Fidan karakteri ile dikkat çekmeye başlayan genç oyuncu, Aşk Ağlatır isimli dram projesinde ise başrol kadın oyuncusu olarak öne çıkmıştı.

Son Yaz dizisindeki Yağmur karakteri oyuncu adına kariyerinde en iyi çıkışı yakaladığı rol oldu. Ardından Dünyayla Benim Aramda projesi ile Disney Plus platformunda da etkisini gösteren Hafsanur Sancaktutan, geçen sezon Darmaduman dizisinin kısa sürmesiyle bir şanssızlık yaşadı.

Ancak oyuncu yaz döneminde Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisinin kadın başrolü olarak Kerem Bürsin ile partner oldu ve kariyerinde yeni bir süreç başladı.

Şimdiye kadar romantik komedi dizileri yerine dram projelerini seçen oyuncu, Ya Çok Seversen ile birlikte farklı bir türde de çok başarılı olabileceğini daha dizinin ilk bölümünden ortaya koymuş oldu.

Ya Çok Seversen dizisi sosyal medyada müthiş bir ilgi görüyor. Arap ülkelerinde yayınlanacağı da ortaya çıkan dizi, hızla yurt dışına dağılacak gibi gözüküyor.

Ya Çok Seversen dizisinin başrolü Hafsanur Sancaktutan, rolünü oynamıyor, adeta yaşıyor! 7

Arap kanalı MBC’de yayınlanması konusunda anlaşmalar tamamlandı. Bu noktada Hafsanur Sancaktutan adına da popülerliğini katlayarak artırma fırsatı çıkmış oldu.

Oyuncu, “Rolümü oynarken her anı tüm ruhum ve bedenimle yaşıyorum. Canı gönülden yapılan her şey size katlanarak döner” diyerek de canlandırdığı rolleri yaşadığını ortaya koydu.

Hafsanur Sancaktutan müthiş bir kariyer sıçraması yaşadığı son yıllarda, bu noktaya gelirken rolünü canlandırmayıp, o karakteri yaşamaya çalışmasıyla da izleyicileri derinden etkilemişe benziyor.