Ana sayfa Sosyal Medya Önce Selin Şekerci şimdi de Enis Arıkan, Hazal Kaya’yı delirtecek bunlar!

Önce Selin Şekerci şimdi de Enis Arıkan, Hazal Kaya’yı delirtecek bunlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım yeni bir filmin hazırlığı içinde. Aslı Kızmaz’ın “Benden Ne Olur” isimli kitabından aynı isim ile sinemaya uyarlanan film için oyuncu kadrosu oluşturuluyor.

Hazal Kaya, bir süredir gündemde olan filmin pandemi nedeniyle bugünlere kadar ertelenmesinden memnun. Zira, başrolde yer almayı çok arzu ediyordu ve doğum yapması nedeniyle Sertab Bal karakterini alamayacağı düşüncesine hakimdi. Ancak pandemi nedeniyle çekimler uzayınca rol döndü dolaştı Hazal Kaya’yı yine buldu.

Nur Fettahoğlu ile filmde abla kardeş oynayacaklarını öğrenince Hazal Kaya bu duruma bir hayil sevinmişti. Oyuncu, Onur Tuna ile filmde partner olacak.

Selin Şekerci de geçtiğimiz gün filmde yer alacağını bir paylaşım yaparak duyurdu. Hazal Kaya’nın canlandıracağı Sertab Bal’ın gözü kara arkadaşı Masal’ı Selin Sekerci canlandıracak. (Aşağıdaki fotoğrafta Hazal Kaya ve Selin Şekerci, 2011 yılında rol aldıkları “Ay Büyürken Uyuyamam” isimli filmin setinde görünüyor…)

Önce Selin Şekerci şimdi de Enis Arıkan, Hazal Kaya'yı delirtecek bunlar! 9

Hazal Kaya bu gelişmeyi büyük bir heyecanla karşıladı ve “Aşırı mutluyum, delireceğim. Çok güzel olacak çok” diye paylaşıma yorum bıraktı.

Film ile ilgili bir paylaşım da Enis Arıkan’dan geldi. Hazal Kaya’nın canlandıracağı Sertab Bal’ın iç sesi de Enis Arıkan oldu.

Enis Arıkan, instagram hesabından şu paylaşımı ile filme katıldığını duyurdu:

“Çok değerli büyüğüm Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan ve yine çok değerli büyüğüm Aslı Kızmaz’ın senaryosunu yazdığı Benden Ne Olur filmine Hazal’ımın iç sesi olarak geliyorum!.. 14 yıl sonra yine birlikteyiz aybalam Hazal Kaya….”

Önce Selin Şekerci şimdi de Enis Arıkan, Hazal Kaya'yı delirtecek bunlar! 10

Enis Arıkan’ın da filme katılacak olması Hazal Kaya’ya bir başka mutluluk daha yaşattı. Ünlü oyuncu arkadaşının paylaşımına esprili bir ifade ile şu yorumu bıraktı:

“Ay Allah’ım delireceğim. Çok mutluyum. 14 yılı abartmışsın tabi 4 o ama neyse…”

Önce Selin Şekerci şimdi de Enis Arıkan, Hazal Kaya'yı delirtecek bunlar! 11

Hatırlanacağı üzere Enis Arıkan ile Hazal Kaya, 2007-2008 sezonunda yayınlanan Genco dizisinde birlikte rol almıştı. Enis Arıkan, Cüneyt karakterini canlandırmıştı Hazal Kaya ise Özge olarak akıllarda yer edinmişti.