Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Buldu hayatının hatasını mı yaptı? Kendi düşen ağlamaz dedirtebilir!

Onur Buldu hayatının hatasını mı yaptı? Kendi düşen ağlamaz dedirtebilir!

tarafından ker_def
Onur Buldu, kendi düşen ağlamaz dedirtecek mi?

Güldür Güldür Show programında Bilal karakteriyle izlediğimiz Onur Buldu, büyük bir hayran kitlesine sahip.

Güldür Güldür Show’daki skeçlerde oyunculuk yeteneğini sergileyen Onur Buldu, kendine yeni bir yön çizme ihtiyacı hisseden isimlerden…

Programdaki arkadaşlarından Çağlar Çorumlu ve İrem Sak, projeden ayrılmışlardı. Çağlar Çorumlu geçen sezon Jet Sosyete dizisine katılmıştı. İrem Sak, ise artık komedide değil de dram dizilerinde rol almak istediğini söylemişti.

Onur Buldu, Güldür Güldür’den ayrılanlar kervanına katıldı. Ancak o televizyon ekranında yarışma programıyla bir deneyim yaşayacak.

Star TV ekranında Eyvah Düşüyorum yarışmasıyla ekrana gelecek olan Onur Buldu’nun performansı merak konusu oldu.

Ancak Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Buldu’ya programın önceki denemelerini hatırlatarak uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

İşte Koloğlu’nun yazısı:

“SUYA DÜŞEN YARIŞMALAR!

‘Eyvah Düşüyorum’, üçüncü sunucusuyla bu akşam yine Star TV’de ekrana gelecek. Eser Yenenler ve Mehmet Ali Erbil’le denediler. Yarışma, Onur Buldu’yla devam ediyor. Suya düşme işi, ekranda denemesi çok yapılan bir tür… TRT’de de Ertem Şener ‘Kendi Düşen Ağlamaz’ diyordu. Bakalım yarışmanın şansı Buldu’yla dönecek mi?”

GERİ DÖNEBİLİR

Güldür Güldür Show yenileniyor. Projenin Ocak ayında yeni isimler ve karakterlerle ekrana dönmesi bekleniyor. Bu süreçte ciddi hazırlıklar yapılıyor. Onur Buldu, Eyvah Düşüyorum programında başarılı olamazsa Güldür Güldür Show’a devam edebilir.