Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu gitti gideli Yemekteyiz’e bir haller oldu!

Onur Büyüktopçu gitti gideli Yemekteyiz’e bir haller oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Büyüktopçu’ya hayranlarının büyük sitemi! Onur Büyüktopçu’nun tv8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasından ayrılmasından uzun zaman geçti. Seda Sayan da yeni sunucu olarak ekranda yer almaya devam ediyor. Ancak Yemekteyiz hayranları hala bu durumu sindirebilmiş değil.

Onur Büyüktopçu’nun instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda hayranlarının sitemini görebilirsiniz. “Niye bıraktınız Yemekteyiz’i” diyerek birçok sitem cümlesi yazan Büyüktopçu hayranları, artık programı eskisi kadar severek izleyemediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Bir takipçisi, “Niye bıraktınız Yemekteyiz’i… Bir tv zevkimiz vardı, o da uçtu gitti seninle birlikte. İnşallah dönersin yine” diye yazdı.

“Yemeklerin, sofraların tadı tuzu kalmadı” diye yorum yapan bir izleyici Yemekteyiz’i ayrıldığından bu yana izlemediğini belirtti.

Bir başka hayranı ise “Onur bey, dön Yemekteyiz’e sensiz olmuyor, seyredilmiyor” diye yorumda bulundu.

Onur Büyüktopçu gitti gideli Yemekteyiz'e bir haller oldu! 7

Bazı takipçileri ise ünlü oyuncuyu yeniden ekranda görmeyi çok istedikleri, bir dizi projesi olursa mutlu olacaklarını belirten ifadeler kullandı.

Büyüktopçu da daha önce yaptığı açıklamada iyi bir dizi projesi olur ise yer almayı çok istediğini, setleri özlediğini söylemişti.