Ana sayfa Güncel Haberler Onur Büyüktopçu sonunda korkusunu yendi!

Onur Büyüktopçu sonunda korkusunu yendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yemekteyiz yarışmasından sonra Damat Bayıldı’da beklenen geri dönüşü alamayan Onur Büyüktopçu, ekran macerasına bir süre ara verdi. Bir dizide rol almak isteyen, ancak bazı kurallar da koyan oyuncu, yeniden setlere dönmek için iyi bir proje beklentisi içinde.

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koriş karakteri ile akıllarda yer edinen Büyüktopçu, yeniden ne zaman dizilere dönecek hayranları da merakla bekliyor.Sosyal medyayı da yoğun kullanan isimlerden olan oyuncu, Londra seyahatine devam ediyor. Geçtiğimiz gün paylaşım yapan ve hayranlarından “Uçak fobini nasıl yendin?” geri dönüşü alan oyuncu, bu sefer ki paylaşımında yanıtını verdi.

Büyüktopçu, “Bir önce paylaştığım postta “uçağa nasıl bindiniz “ gibi bir sürü soru aldım. Uçaktan hala korkuyorum, ancak sakinleştirici diye bir şey var değil mi?” diyerek akılları kurcalayan o soruyu yanıtlamış oldu.

Takipçileri ünlü oyuncuya hem iltifatlarda bulundu hem de bir an önce ekranlarda görmek istediklerini, kendisini özlettiğini belirten yorumlar yaptı.

Onur Büyüktopçu sonunda korkusunu yendi! 7