Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ın unutulmaz Koray’ı Onur Büyüktopçu ekranlara dönüyor!

Kiralık Aşk’ın unutulmaz Koray’ı Onur Büyüktopçu ekranlara dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Onur Büyüktopçu’nun Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray karakteri hala hafızalarda. Bu rolüyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Büyüktopçu, bir daha bir dizide uzun soluklu rol almadı. Ancak sevilen oyuncu güzel haberi verdi.

2015-2017 yılları arasında iki sezon olarak yayınlanan Kiralık Aşk’ın başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç vardı. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören dizinin dikkat çekici karakterlerinden biri de Koray’dı. Çok eğlenceli bir karakter olan Koray’ı başarıyla canlandıran Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’la kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı.

Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’tan sonra sadece iki dizide, Jet Sosyete ve Menajerimi Ara’da rol aldı. Onlarda da konuk oyuncu olarak ekrana geldi. Büyüktopçu bu süreçte sunuculuk yapmayı tercih etti ve Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Çarkıfelek ve Gelinim Mutfakta programlarıyla ekrana geldi.

Kiralık Aşk’ın unutulmaz Koray’ı Onur Büyüktopçu ekranlara dönüyor! 7

Onur Büyüktopçu sunuculuk yaptığı dönemde de ses getirmeyi başardı. Ancak hayranları Onur Büyüktopçu’yu yeniden bir dizide görmek istiyor. Başarılı oyuncu nihayet hayranlarının bu dileğini yerine getiriyor.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Onur Büyüktopçu çok yakında bir diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacağını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. Ancak Büyüktopçu yeni dizisinin ne olduğuyla ilgili bir açıklama yapmadı.