Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz kadrosuyla hafızalara kazınan Çarpışma, yeni bir ülkede yayınlanacak!

Unutulmaz kadrosuyla hafızalara kazınan Çarpışma, yeni bir ülkede yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından 2018 yılında çekilen Çarpışma isimli dizi, dev isimlerden oluşan kadrosuyla unutulmaz diziler arasında yer alıyor. Çarpıcı oyuncu kadrosuna rağmen Türkiye’de ömrü çok uzun sürmeyen Çarpışma, çok yakında yeni bir ülkede daha yayınlanacak.

Çarpışma dizisi dört yıl önce Show TV ekranında yayınlandığında Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Dizide ikiliye Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz gibi üç önemli isim daha eşlik ediyordu. Ay Yapım imzalı, aksiyon, dram ve polisiye türündeki dizi 30 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 24. bölümüyle ekranlara veda etti.

Çarpışma dizisinin ömrü iddialı oyuncu kadrosuna rağmen çok uzun sürmedi. Ancak hafızalardan da hiçbir zaman silinmedi. Bu dizi aynı zamanda Kıvanç Tatlıtuğ’un ulusal kanalda yer aldığı son dizi oldu.

Unutulmaz kadrosuyla hafızalara kazınan Çarpışma, yeni bir ülkede yayınlanacak! 7

Bu unutulmaz dizi şimdi bir Güney Amerika ülkesinde yayınlanmaya hazırlanıyor. Kıtanın en büyük ülkelerinden biri olan Arjantin halkı çok yakında Çarpışma dizisini izlemeye başlayacak. Türk dizilerine olan merakları çok iyi bilinen Latin Amerikalıların Çarpışmaya’da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yönetmenliğini Türkiye’nin en başarılı isimlerinden biri olan Uluç Bayraktar’ın üstlendiği Çarpışma dizisinin konusu şöyleydi:

Kadir Adalı karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymaktadır ve çok acı çekmektedir. İntihar etmeye karar verir. Hayatına bir araba kazasıyla son vermek isteyen Kadir, farkında olmadan bu kaza ile hayatının bütün akışını değiştirecektir.

Kadir’in ölmeyi planlandığı kazaya dört araba karışır. Dört araba, dört hayat, dört insan. Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre. Bu kazadan sonra kader onları bir daha asla birbirlerinden ayırmayacaktır. Kadir’in de dediği gibi: “Çarpışan biz değildik, kaderlerimizdi!”