Ana sayfa Sosyal Medya Onur Saylak’ın çocuklarıyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı!

Onur Saylak’ın çocuklarıyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın ikiz kızları ve oğluyla yaptığı paylaşım hayranlarının içini ısıttı. Oyuncunun instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ünlü isimlerden de pek çok yorum aldı.

2017 yılında oyuncu Tuba Büyüküstün ile yollarını ayıran Onur Saylak bundan üç yıl sonra, 2020’de  Gözde Yılmaz ile nikah masasına oturmuştu.

Tuba Büyüküstün’den ikiz kızları olan oyuncunun ikinci evliliğinden ise oğlu Deniz Ali dünyaya geldi. Zaman zaman çocuklarıyla verdiği pozları takipçileriyle paylaşan üç çocuk babası Onur Saylak, kızları ve oğlu ile objektif karşısına geçti.

Onur Saylak'ın çocuklarıyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı! 8

İkiz kızları Toprak ve Maya’nın kardeşleri Deniz Ali ile sıcak karelerini instagram hesabından yayınlayan Onur Saylak’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Onur Saylak'ın çocuklarıyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı! 9

Ablalarının kardeşlerini öptüğü fotoğraf karesini,  “Daha ne olsun…” notuyla yayınlayan oyuncunun paylaşımına; Ezgi Mola, Özge Özpirinçci, Demet Özdemir, Songül Öden, Şükran Ovalı, Şebnem Bozoklu, Cansu Tosun, Burcu Biricik, Birce Akalay, Arzum Onan, Kalben, Özge Özberk, Demet Evgar ve Ece Yörenç gibi birçok ünlü isim yorumda bulundu.