Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Adıyaman ile Osman Aydın, diziler için büyük bir değişimin öncüsü oldular!

Hazal Adıyaman ile Osman Aydın, diziler için büyük bir değişimin öncüsü oldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ana akım televizyon kanalları arasında bulunan Star TV, tam da haberlerin yayınlandığı 19.00’a günlük bir dizi getirerek, büyük bir değişim adımını başlattı. Toprak ile Fidan isimli yeni dizi 31 Ekim Pazartesi günü saat 19.00’da ilk bölümü ile başlayacak.

Bu bir günlük dizi olduğu için de hafta içi 19.00’da Star TV ekranını açalar haber bülteni izlemek isterken, bir anda yeni bir diziyle karşılaşacak. Hazal Adıyaman ile Osman Aydın ikilisi dizinin başrolünde yer alıyor. Büyük bir değişimin ilk işareti olan bu gelişme iki genç oyuncu için de büyük bir anlam taşıyacak.

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanalları arasında sadece Star TV, haberlerin yayınlandığı bir saate dizi koyma riskini aldı. Bu çok önemli bir adım. Şayet Toprak ile Fidan dizisi başarılı olur ise, diğer televizyon kanalları için de haber bülteni yayınlamak yerine günlük dizi yayınlamak daha iyi sonuçlar getirebilir.

Artık haber bültenlerinin çok fazla izlenmediği gerçeğini de ortaya koyan bu durum, Star TV’nin adımı ile gözler önüne serilmiş oldu. İzleyiciler haberleri takip etmek için uzunca yıllar ana akım televizyon kanallarını tercih etti. Büyük habercilik yarışı yaşandı, transferler yapıldı, mücadele çok sert geçti.

Yıllar sonra ise bu büyük mücadelenin yaşandığı haber saatine günlük bir dizi getiriliyor ve bu durum büyük bir değişimin işareti olarak anlaşılıyor.