Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun hem şık hem de çok sempatik!

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun hem şık hem de çok sempatik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncuları Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak Magazin Gazetecileri Derneği’nin 25. Altın Objektif Ödül Töreni’nde şıklıklarıyla dikkat çekti. 3 genç oyuncu da atv dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve çok da sevildi… Sosyal medyada özellikle de Doruk ile Asiye karakterleri bir hayli öne çıktı.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun arasındaki yaş farkına rağmen dizi hayranları onları çok başarılı bir dizi çifti olarak görüyor. Doruk ve Asiye karakterleri sosyal medya araştırmalarında en beğenilen dizi çiftleri arasında üst sıralarda yer alıyor.

Yılın dram dizisi ödülünü almayan gelen genç oyuncular, sorulara da yanıt verdi. Birbirinden şık giyinen 3 genç oyuncu da ödül töreninde çok hoş bir görüntü sergiledi.  Yiğit Koçak, çok yoğun çalıştıklarını ve dizinin başarısı ile vakitlerinin büyük çoğunu sette geçirdiklerini söyledi. Onur Seyit Yaran ise ödül almanın mutluluğunu paylaştı.

Oyuncu, “Mutluyuz, takdir görmek, kabul edilmek güzel bir şey. Bugün ödülümüzü almaya geldik. Böyle bir projenin içinde olduğumuz için gururluyuz” diye konuştu.

Bu başarının devamının gelmesini dileyen Onur Seyit Yaran, sette her şeyin keyifli gittiğini ve çok şey öğrendiklerini anlattı. İki genç ismin ödül töreninde uyumlu halleri de dikkatlerden kaçmadı. İki genç oyuncu da hem şık hem de sempatik bir görüntü verdi.

Su Burcu Yazgı Coşkun da Asiye karakteri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Genç yaşına rağmen ekranda çok iyi bir oyunculuk sergileyen Coşkun, “Gerçekten dizimiz çok çalışıyoruz, çok yoruluyoruz. Bu ödül bizim için çok değerli. Verdiğimiz emeğin değerini görmek çok önemli, o yüzden mutluyuz” açıklamasını yaptı.