Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisindeki acı tokat, senaristin izleyicilere attığı bir tokat haline geldi!

Kızılcık Şerbeti dizisindeki acı tokat, senaristin izleyicilere attığı bir tokat haline geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinde senaryoyu yazmakta olan Melis Civelek, her yeni bölümde bambaşka olaylarla hikayeyi etkileyici bir noktada tutmak için büyük çaba harcıyor.

Seküler bir aile ile muhafazakar bir ailenin evlilik bağı üzerinden kurdukları ilişki giderek derinleşirken, ortaya çıkan yeni durumlar da izleyicilerin merakını fazlasıyla artırıyor. Melis Civelek’in senaryo akışı noktasında gayet başarılı bir süreç oluşturduğu çok iyi gelen reytinglerle de kanıtladı.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki acı tokat, senaristin izleyicilere attığı bir tokat haline geldi! 8

Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisinin canlandırdığı Kıvılcım ile Ömer sahneleri izleyiciler için ayrıca heyecanlı olmaya başladı. İkinci bahar olarak nitelendirilen bir dönemde bu iki karakterin aşk ile sınanması izleyenlere yeni bir dönemi fırsatı sunuyor. İki tecrübeli oyuncunun güçlü uyumu ve etkileyici oyunculuk performansları ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ile Ömer, artık hikayenin sürükleyici isimleri haline geldi.

Dizinin 30 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 10. bölümünde Kıvılcım ile Ömer’in yakınlaşmasından ve bir aşkın güçlü hissinin yayılmasından sonra 11. bölümde hava bir anda soğuk esmeye başlayacak. Senarist Melis Civelek, adeta aşkın romantizmini bekleyen izleyicilerin yüzüne tokat atar gibi bir sahneyle herkesi yerinden zıplatacak.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki acı tokat, senaristin izleyicilere attığı bir tokat haline geldi! 9

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Ömer’in boşanmaya çalıştığı karısı Leman’ın gelişiyle birlikte her şey bir anda değişecek. Ömer ve Kıvılcım arasında gerginlik yaşanmaya başlıyor. Kıvılcım ve Ömer yemekte iken herkes romantizm rüzgarları beklerken bambaşka bir dram yaşanacak.

Leman’ın kocasını ayartmaya çalışan kadın konumuna soktuğu Kıvılcım’a tokat atması ile birlikte hikayede büyük değişimler yaşanacağı anlaşılıyor.

Senarist Melis Civelek, büyük olayların ilk sinyalini bu sahne ile verdi. Kıvılcım ve Ömer, bu tokat meselesini nasıl atlatacak bilinmez ama, Leman’ın o tokadı aslında aşkın naifliğini görmeyi sabırsızlıkla bekleyen izleyicilerin yüzüne atılmış bir tokat gibi oldu.