Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Tuna, 3 film ve 2 dizisi ile hakkında çok konuşturacak!

Onur Tuna, 3 film ve 2 dizisi ile hakkında çok konuşturacak!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna, önümüzdeki günlerde fazlasıyla konuşulacak projelerle izleyicilerin karşısına çıkacak. 2011 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Onur Tuna, son dönemin en çok konuşulan erkek oyuncularından birisi de oldu.

Yasak Elma, Mucize Doktor ve Mahkum gibi çok ses getiren projelerde rol alan oyuncu, şimdilerde ise yeni dizisi Şahane Hayatım ile konuşulmaya başladı. Fox TV ekranında çok yakında başlayacak olan dizinin tanıtımları yayınlanıyor.

Atatürk, Dilemma ve Hiç isimli sinema filmleri de heyecanla beklenen oyuncunun Şahane Hayatım dışında Sarmaşık Zamanı isimli dizi projesinde de rol aldığını hatırlatalım.

Üst üste yeni projelerle izleyicilerin karşısına çıkacak olması konusunda Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Onur Tuna, kendisine gelen güzel hikayeleri değerlendirdiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, “Okuduğum hikayeler vardı ve kendi içinde gerçekten iyi gelişen, çok büyük dertleri olmayan ama küçük dertlerle büyük şeyler anlatan filmler denk geldi. O hikayeleri okuduğumda da oynamak istedim. Dolayısı ile bir anda bu kadar çok iş çıktı. Umarım çektiğimiz her şey başarılı olur” diye konuştu.

Büyük hırsları olmadığını ifade eden Onur Tuna, hayatta insanın bir şey yapabilmesi için hırstan ziyade doğru parametreleri bir araya getirmesi gerektiğine değindi.