Ana sayfa Sosyal Medya Şahane Hayatım ve Sarmaşık Zamanı dizileri Onur Tuna’nın farklı yönlerini ortaya çıkartacak!

Şahane Hayatım ve Sarmaşık Zamanı dizileri Onur Tuna’nın farklı yönlerini ortaya çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahane Hayatım isimli yeni Fox TV dizisinin fragmanlarını izleyenler çok farklı ve geniş bir izleyici kitlesini etkileyecek bir yapımın gelmekte olduğunu anlatıyor.

Dizinin başrol erkek oyuncusu olarak da Onur Tuna yepyeni bir karakter ile hayranlarının karşısında olacak. Hilal Altınbilek ile başrolü paylaşan Onur Tuna, Şahane Hayatım dizisini merak edenler için bazı detaylardan bahsetti.

Şahane Hayatım dizisinde hikayede okuduğu zaman çok hoşuna giden kilit bir nokta olduğunu ama bunu açıklayamayacağını anlatan Onur Tuna, kendi canlandıracağı karakterden bahsetti.

Ünlü oyuncu, “Bir baş komiseri canlandıracağım” dedi. Oyuncu yine aksiyon dolu bir projede suçluların peşinde koşan, adaleti sağlamak için mücadele eden bir baş komiser olarak izleyicileri yine etkileyecek gibi gözüküyor.

Atatürk ve Şahane Hayatım projelerinden layıkıyla çıkmayı arzu ettiğini ifade eden Onur Tuna, Sarmaşık Zamanı isimli dizisinden de bahsetti.

Kuzey ülkelerindeki donuk polisiye hikayelere benzeyen bir projede yer aldığını anlatan Onur Tuna, Mucize Doktor dizisinde birlikte rol aldığı Hazal Türesan ile yeniden aynı seti paylaşmaktan da büyük mutluluk duyduğundan bahsetti.

Onur Tuna, Sarmaşık Zamanı dizi projesi için şunları söyledi:

“Rahat bir set geçti teknik anlamda. Güzel bir iş çıktığını düşünüyorum. Kuzey işleri vardır biraz donuk. Biraz onun gibi bir iş oldu. Hikaye kendi içinde izleyiciyi geriyor. Çok büyük oyunculuklar ya da bağrışmalı sahnelere ihtiyacımız yoktu. Hikaye bizi gerektiği noktalara götürüyor.”