Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna, bu kez ‘Doktor Ferman’ rolüyle geliyor! Mucize Doktor dizisinin çekimleri başladı!

Onur Tuna, bu kez ‘Doktor Ferman’ rolüyle geliyor! Mucize Doktor dizisinin çekimleri başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yasak Elma dizisinin sezon finalinde ani ayrılışıyla herkesi şaşırtan Onur Tuna, yeni sezonda ise yeni bir diziyle dönüyor!

The Good Doctor isimli dünyaca ünlü dizinin yerli uyarlaması olan Mucize Doktor’da bir doktoru oynayacak.

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin başrolünde genç oyuncu Tamer Ölmez var. Ölmez, dizinin asıl karakteri Ali’yi oynarken, Onur Tuna’nın da Ferman isimli bir doktoru oynayacağı ortaya çıktı.

Onur Tuna, çekimlerin başlamasının ardından diziyle ilgili ilk paylaşımını da yaptı. Yeni karakterine atıfta bulunan paylaşımı şöyle:

Onur Tuna, bu kez 'Doktor Ferman' rolüyle geliyor! Mucize Doktor dizisinin çekimleri başladı! 8

Uzun süredir hazırlıkları süren ve MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yapıyor. Çekimleri ise bir kaç gün önce Bilecik’te başladı.

Dizinin senaryosunu ise Pınar Bulut ile Onur Koralp yazıyor. Dizi, taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alıyor.

Onur Tuna, bu kez 'Doktor Ferman' rolüyle geliyor! Mucize Doktor dizisinin çekimleri başladı! 9

Kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da kadrosunda barındıran dizide kimin kimi oynuyor?

İşte dizideki karakterlerin dağılımı:

TanerÖlmez (Ali)
RehaÖzcan (Adil)
OnurTuna (Ferman)
SinemÜnsal (Nazlı)
HazalTüresan (Beliz)
MuratAygen (Tanju)
ÖzgeÖzder (Kıvılcım)
HayalKöseoğlu (Açelya)
FıratAltunmeşe (Demir)
KorhanHerduran (Güneş)