Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna ve Hazal Türesan birbirini özledi!

Onur Tuna ve Hazal Türesan birbirini özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde birlikte rol alan iki ünlü oyuncu, başarılı performansları ile yapımın ilk sezonunda zirvede yer almasına büyük katkı sağlamıştı. Mucize Doktor dizisi yarattığı etki ve elde ettiği reytingler dikkate alındığında, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olmayı hak etti.

28.bölümü ile 1. sezonu mecburen tamamlayan Mucize Doktor’da, Temmuz ayının ortasında yeniden çekimlere başlanacak. Onur Tuna, yeni sezonda da iddialı olacaklarını söylerken, Hazal Türesan ile de instagram üzerinden etkileşimde bulundu.

Onur Tuna ve Hazal Türesan birbirini özledi! 8

Onur Tuna’nın tatilde suyun içindeki pozuna yorum bırakan Hazal Türesan, beğenisini “Wuhuuuu” diyerek gösterdi. Partneri ise “Az kaldı çakıl” diyerek yakında yeniden buluşacaklarını ifade etti.

Onur Tuna ve Hazal Türesan birbirini özledi! 9

Mucize Doktor dizisi ekibi setteki aile ortamında sıklıkla bahsediyor. Dizinin oyuncuları iyi bir kenetlenme yaşadı ve sıkı dostluklar kuruldu.

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteri ile Beliz arasında büyük bir aşk var. Onur Tuna ve Hazal Türesan da bu karakterleri başarıyla canlandırıyor. Dizinin 2. sezonu da çok iddialı bir açılışla başlayacak.

Senarist Pınar Bulut, 2. sezonun tüm matematiğini oluşturdu. 2. sezon açılışının çok iyi olması için ekip çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca ilk sezondan anlatılamayan 13 hikaye de 2. sezon boyunca kullanılacak.