Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna ve Hilal Altınbilek’in başrolündeki Şahane Hayatım dizisi çok etkili başlangıç yapmak zorunda!

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek’in başrolündeki Şahane Hayatım dizisi çok etkili başlangıç yapmak zorunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV tarafından yayınlanacak olan Şahane Hayatım isimli dizinin fragmanları paylaşılıyor. Hilal Altınbilek ile Onur Tuna ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için heyecanlı bir bekleyiş var. İki başarılı oyuncunun uyumu merak edilirken, Cannes’da düzenlenen MIPCOM fuarında ikili ilgi çeken kıyafet tercihleri ile iyi bir uyum sergiledi.

Dizinin hikayesinde de Onur Tuna ve Hilal Altınbilek’in güzel bir dizi çifti olması bekleniyor. Şahane Hayatım isimli yeni dizi projesi için iddialı bir başlangıç bekleniyordu. Ancak iki başrol oyuncusunun henüz yayınlanmamış bir dizi için MIPCOM Fuarında boy göstermesi iddialı olduklarının da bir göstergesiydi.

Şahane Hayatım dizisinin yoğun tanıtım çalışmalarının yanı sıra MIPCOM fuarında da yurt dışındaki alıcılara tanıtılması iddialı bir proje olacağına yönelik bir beklentiyi de gözler önüne sermekte.

Türkiye’de hikayesi ve başrol oyuncuları kim olursa olsun bir projenin tutma garantisi artık yok. Şahane Hayatım dizisinin de çok etkili bir çıkış yapıp da sezonun iyi işlerinden birisi olup olmayacağı da bilinmiyor.

Ancak MIPCOM fuarına giden iki başarılı oyuncunun etkileyici uyumu dikkatlerden kaçmadı. Birçok izleyici bu kadar göz önüne çıkartılan bir dizi projesinin başarılı olmasını bekleyecektir ve bu durum şimdiden dizinin yapım ekibi için bir baskı unsuru olmaya başladı.