Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi ne kadar gurur duysa hakkıdır!

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi ne kadar gurur duysa hakkıdır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Bu sezonun en iyi çıkış yapan dizisinin hangisi olduğu değerlendirmesi yapıldığı zaman salı akşamları birincilikler almaya devam eden Yabani dizisini gösterebiliriz. Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisi projesindeki büyük çıkışının ardından yeniden güçlü bir senaryo ile ekrana dönmesi Yabani dizisi ile gerçekleşti.

Oyuncu, rol arkadaşı Simay Barlas ile birlikte çok başarılı bir hikayenin başrolü olarak kariyerinin en verimli dönemini yaşıyor. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin yaydığı enerji ve sergiledikleri güçlü uyum, Yabani dizisinin başarısında önemli bir etken oldu.

17 Ekim Salı akşamı 6. bölümü yayınlanan Yabani dizisi için çok iddialı paylaşımlar yaparak sosyal medyayı hareketlendiren Halit Özgür Sarı, gelen reyting sonuçlarından ne kadar memnun olduğunu da tavırları ile sergiliyor.

Sosyal medya üzerinden hayranlarına sıklıkla mesajlar veren oyuncu, partneri Simay Barlas ile birlikte poz vererek farklı fotoğraflarla hayranları heyecanlandırmaya devam edeceklerini vurguladı.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi ne kadar gurur duysa hakkıdır! 7

6. bölüm için çok iddialı konuşmasının ardından Yabani dizisinin reytinglerini artırmış olması, oyuncunun ne kadar başarılı bir proje seçimi yaptığını da anlatıyor.

Reytinglerde tüm izleyici gruplarında altıncı bölümü ile reyting artıran Yabani dizisi, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında yine gün birincisi oldu ve AB grubunda da ikinci sırada yer alıyor.

Sezonun en iyi çıkışını yapan yeni dizi olarak güçlü bir görüntü çizen Yabani dizisi, ilerleyen haftalarda daha da etkileyici reytingler elde eder ise şaşırmamak lazım.

Cannes’da düzenlenen MIPCOM fuarına da birlikte katılan iki genç oyuncu, sosyal medyada çok konuşulurken, yurt dışındaki yayıncıların da Yabani dizisine yoğun ilgi göstermesi şaşırtıcı olmayacaktır.