Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna ve Hilal Altınbilek’in Şahane Hayatım dizisi ilk bölümünde nasıl bir başlangıç yapacak?

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek’in Şahane Hayatım dizisi ilk bölümünde nasıl bir başlangıç yapacak?

tarafından ker_def

Şahane Hayatım isimli yeni dizinin heyecanı izleyicileri sardı. Onur Tuna ile Hilal Altınbilek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, Fox TV ekranında yayınlanacak ve izleyiciler de heyecanla ilk bölümü bekliyor.

Sezon başından bu yana Çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisi bilindiği üzere Cumartesi akşamlarına alındı. Geçen sezon başlayan ve güçlü bir izleyici desteği bulmasına rağmen, ikinci sezonunda reytingleri düşen Adım Farah artık Çarşamba akşamları izleyicilerin karşısında olmayacak. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisi Cumartesi akşamları izleyicileri ile buluşmaya devam ederken, Şahane Hayatım projesi ise ilk bölümü ile 1 Kasım Çarşamba akşamı yayında olacak.

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek'in Şahane Hayatım dizisi ilk bölümünde nasıl bir başlangıç yapacak? 8

Şahane Hayatım dizisinin ilk bölüm sonuçları çok merak ediliyor. Adım Farah gibi yurt dışında büyük ilgi gören ama Türkiye’de reytingleri düşük geldiği için sıkıntılı bir süreç yaşayan dizinin ardından Şahane Hayatım’ın çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyor.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi çok etkileyici isimlerden kurulu kadrosu ile yeni sezonun en iddialı projelerinden birisinin de bu dizi olduğunu söyleyebiliriz.

Çarşamba rekabetinde özellikle Kuruluş Osman dizisinin 5. sezonda da çok etkili reytingler aldığını hatırlatalım. Şahane Hayatım dizisi de önce oyuncu kadrosu daha sonra hikayesinin öne çıkması ile yeni sezonun etkili işlerinden birisi olabilir.

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek'in Şahane Hayatım dizisi ilk bölümünde nasıl bir başlangıç yapacak? 9

Peki Şahane Hayatım dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Derin uçurumların ve ayrıcalıklı insanların dünyasında başarılı, burslu, matematik şampiyonu bir genç kız… Etrafını sarmış ilgisizliğe, sevgisizliğe, hoyratlığa rağmen hayallerini ayakta tutmaya çalışıyor. Hayatın her hücresine işlemiş adaletsizlik ise onu çok büyük bir seçim yapmaya ve haydut olmaya zorluyor.

Genç Şebnem bu gidişata karşı durmayı bırakıp, rüzgarı arkasına almaya karar veriyor. Çünkü bazen bir kızın bir şeyler yapması lazım.

Gümüşçülerin gelini, cemiyetin kraliçesi Şebnem… Güzelliğiyle ve tarzıyla göz kamaştırıyor. İki çocuğu ve gözde kocasıyla şahane hayatının tadını çıkarıyor. Ve istediği evi aldırmak için kimsenin aklına gelmeyecek planlar yapıyor. Ancak bu tatlı gidişat, beklenmedik bir misafirle tehlikeli bir fırtınaya tutuluyor.

Şebnem’in kimsenin bilmediği karanlık geçmişinden çıkıp gelen Niyazi, hayallere sığmayacak fedakarlıklarla kurduğu bu hayatı onun başına yıkmaya yemin etmiş.

Şebnem, Niyazi tehlikesini başından atmak için ne gerekiyorsa yapacak. Fakat işler hiç de onun istediği gibi gitmeyecek ve sonunda kendini çetin bir ayakta kalma savaşı içinde bulacak.

Canavarlara karşı tek başına savaşırken, gerçek benliğini keşfedecek olan Şebnem, kendi hikayesini cesurca baştan yazacak.