Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin 7 yıllık hayali sonunda gerçek oldu!

Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin 7 yıllık hayali sonunda gerçek oldu!

tarafından ker_def

Yapımını, dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın, yurtdışı satış temsilciliğini Global Agency’nin, yönetmenliğini ise Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği FOX’un sevilen dizisi “Bambaşka Biri” dünya medyasında yoğun ilgi gördü.

Her Yıl Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen içerik ve televizyon sektörünün buluştuğu Mipcom Fuarı geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

Dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel, Burak Deniz ile birlikte dizinin yapımcıları Timur Savcı ile Burak Sağyaşar ve dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un katılımıyla Amerika’dan Avrupa’ya, Asya’dan Latin Amerika’ya kadar birçok bölgeden medya mensubu ile basın toplantısı dizinin yurtdışı satış temsilcisi Global Agency’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bu toplantıya katılanların arasında Variety, C21, Worldscreen, ToDoTv News, Produ, Prensario, Senal, Videoage, Cee Tv, Cveintiuno, Dizilah, ContentAsia, Viral Media, Formatbiz gibi mecralardan pek çok önemli basın mensubu vardı. Basın toplantısının moderatörlüğünü ise dizinin yurtdışı satış temsilcisi Global Agency’nin kurucusu İzzet Pinto gerçekleştirdi.

Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz dünya çapındaki sevenlerine bir sürpriz yaptı. Yapay zeka teknolojisinin yardımıyla oyuncular, hayranlarının gönderdiği soruları kendi seslerinde 8 farklı dilde yanıtladıkları özel bir video ile dünyanın dört bir yanındaki sevenlerine seslendiler.

Sosyal medyada büyük ilgi gören röportaj; Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Arapça, Rusça, Çince dil seçenekleriyle yayınlanarak Türkiye’de bir ilke imza attı.

Geçmişte de birlikte rol alan Hande Erçel ve Burak Deniz; düzenlenen basın toplantısında sorulara verdikleri yanıtlarla dikkat çekti.

7 yıldır partneri Burak Deniz ile yeniden bir projede buluşmayı konuştuklarını ifade eden Hande Erçel, şu sözleri ile ilgi gördü:

“Biz zaten 7 yıldır yine beraber bir iş yapalım diye çok konuştuk. Sadece doğru projeyi çok bekledik. O da bize Burak Bey ile Timur Bey’den geldi. Zaten o kadar istiyorduk ki, böyle bir projeyi okuduktan sonra hiç düşünmedik açıkçası. Benim için Burak ile tekrar bir araya gelmek çok güzel, umarım onun için de öyledir.”

Partneri Hande Erçel’in çok güzel bir açıklamada bulunduğunu ifade eden Burak Deniz, Aşk Laftan Anlamaz isimli ilk projelerinde çok güzel anılar yaşadıklarını ifade etti.

Burak Deniz, “Hande çok güzel açıkladı… Çünkü çok güzel anılarla ayrıldık eski işimizden, çok güzel sürdürdük arkadaşlığımızı. Onun da buraya yansıdığını düşünüyorum, hissediyorum. Bunu gerçekten çok istiyorduk ve doğru projeyi bekliyorduk… Bambaşka Biri en doğru proje oldu diyebilirim” şeklinde konuştu.

Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin 7 yıllık hayali sonunda gerçek oldu! 7

Dizinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar da projeye duydukları güveni ifade ederken, şu iddialı yorumlarda bulundular:

Timur Savcı: “Bambaşka Biri” hikayesi evrensel bir hikaye. Asıl gurur duyduğumuz şey şu: özgün bir hikaye. Tamamen bize ait, herhangi bir format değil. Ve insanlar bunun içinde yenilikçi tarafını da görecekler, ama bu hikayenin içerisindeki bütün dünyada izleyen insanlar kendine ait kendinden bir şeyler bulacak diye düşünüyorum. O yüzden uluslararası yolculuğunun iyi olacağını düşünüyorum.

Burak Sağyaşar: Timur Bey’in de bahsettiği gibi özgün bir hikaye olması ve kesinlikle çok cesur, çekici ve çarpıcı bir hikaye olması çok ilgimizi çekti. Bu sebeple özellikle yazarımızın da, yönetmenimizin de, oyuncularımızın da katkısıyla ortaya çok büyük ve güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bu da bizi çok heyecanlandırdı.