Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna yeni dizisi Şahane Hayatım’da izleyicilerin alışkın olmadığı bir karakteriyle şaşırttı!

Onur Tuna yeni dizisi Şahane Hayatım’da izleyicilerin alışkın olmadığı bir karakteriyle şaşırttı!

tarafından ker_def

Onur Tuna’yı yakından tanıyan dizi hayranları, yeni proje Şahane Hayatım’ın heyecanını yaşıyor. İlk bölümü 1 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan ve Fox TV’nin bu sezonki en iddialı projesi olarak ortaya çıkan yeni dizi için Onur Tuna hayranları bir hayli şaşırttı.

Daha önce aksiyon dizilerinde izlediğimiz ve başarılarını iyi bildiğimiz Onur Tuna, senaryosuna çok inandığı için projeyi kabul etmiş. Dizide Mesut isimli bir komiser olarak izlediğimiz oyuncu, senaryonun çok düzgün yazıldığını ifade etti.

Ünlü oyuncu, “Projeyi okuduğumda öncelikle kronolojik olarak düzgün yazılmış bir senaryo olduğunu gördüm. Kriminal bir iş, kendi içinde aynı zamanda insanların statüler içerisinde nasıl farklı yaşadıklarını, birbirlerine nasıl imrendiklerini de gösteriyor. Bu bakımdan baktığımda katmanlı iki farklı tür vardı içinde. Hem kriminal bir hayat vardı hem de insanları anlatan bir tarafı vardı. O yüzden hoşuma gitti ve kabul ettim” açıklamasını yaptı.

Komiser Mesut aslında ülkemizde birçok gencin geçtiği süreçleri yaşayan birisi. Boğaziçi Üniversitesi’nde psikoloji okuyan ve kriminal hayata olan takıntısı nedeniyle de polis olmayı tercih eden birisi.

Yani psikoloji okuyup da tam da insan psikolojinin öne çıktığı bir mesleği yapan Mesut karakterinde Onur Tuna’nın hayranlarına farklı yönlerini göstereceği de anlaşılıyor.

Herhangi bir yalan duyduğunda bunun doğrusunu öğrenmek isteyen ve bunun için de büyük çaba gösteren Mesut, takıntılı bir adam.

Onur Tuna, Komiser Mesut karakterini şu sözlerle yorumladı: “Mesut karakterini canlandırıyorum. Mesut komiser ama Boğaziçi üniversitesi psikoloji mezunu, kriminal hayata ilgisi olan obsesyonlu, takıntılı bir adam. Herhangi bir yalan duyduğunda bunun doğrusunu araştırmakla ilgili obsesyonu olan bir karakter. Annesiyle, ailesiyle iyi geçinen biri değil. Bir hayatı reddedip, başka bir hayat içerisinde komiser olmayı seçmiş bir kişi.”

Farklı bir hikayesi olması nedeniyle Şahane Hayatım dizisinde başrolde yer almayı kabul ettiğinden bahseden Onur Tuna, dizi endüstrisinde farklı işlerin her zaman gelmediğinden de şikayet etti.

Dizinin hikayesinin kendisini çok etkilediğinden bahseden oyuncu, şu bilgileri verdi:

“Süreç içerisinde birbirine benzeyen işler okuyoruz, görüyoruz. Bazen endüstri de çalışan dişlileri sökmek istemiyor ama bu iş onlardan biri değil. Farklı bir hikayesi var, bu farklı hikaye içerisinde biraz kültürlerden çıkıp farklı farklı hikayeler anlatabiliyor. Dolayısı ile Şahane Hayatım okuduğum işler içerisinde beni en çok çeken işti. Güzel yazılmış, hikayesi farklı, kronolojisi ve kriminolojisi iyi bir iş, kadrosu da çok iyi. Dolayısı total olarak baktığımda farklı bir proje olduğunu düşünüyorum.”