Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay uzun bir aradan sonra yeniden etkili bir diziyle ekrana dönüş yapıyor!

Tuvana Türkay uzun bir aradan sonra yeniden etkili bir diziyle ekrana dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay’ın hayranları bir süredir nasıl bir yapım ile setlere döneceğini merak ediyordu.

TRT1 ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin kadrosunda genç oyuncunun da olduğunun ortaya çıkması hayranlarını memnun etti. Victoria karakteri ile ikinci bölümden itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu, yeni rolü ile hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Uğur Güneş’i erkek başrol olarak öne çıktığı dizi, ünlü Müslüman komutan Selahaddin Eyyubi’nin hayatını anlatıyor. Kudüs’ü Haçlı ordusundan kurtaran ünlü komutan olarak tarihe adını yazdıran Selahaddin Eyyubi’nin hayat hikayesi, dizi hayranlarını TRT1 ekranına çekecektir.

İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışma ortamının şiddetlendiği bir süreçte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin Müslümanlar açısından öneminin bir kat daha arttığını söylemek mümkün.

İşte böyle etkili ve görsel zenginliği bulunan tarihi bir yapım ile yeniden setlere dönüş yapan Tuvana Türkay, hayranlarının karşısına yepyeni bir karakter ile çıkacak.

Yeni rolü için yoğun bir çalışmanın içine giren oyuncu, 2009 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Daha önce de tarihi projelerde yer aldığı için tecrübesi bulunan Tuvana Türkay, özellikle 2014 yılında ekranda yer alan Kara Para Aşk dizisindeki Bahar karakteri ile öne çıkmıştı .

Son yıllarda çeşitli projelerde izlediğimiz oyuncu, kısa süreli diziler nedeniyle şanssızlıklar da yaşadı. Yasak Elma dizisindeki Leyla karakterinden sonra önce Kağıt Ev, ardından da Çember dizilerinin kısa sürmesi dikkat çekmişti.

Tuvana Türkay uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına tarihi bir proje ile çıkacak ve güçlü bir oyuncu kadrosu ile birlikte sette yer alacak.

Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Selahaddin Eyyubi dizisinin fragmanları da şimdiden geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.