Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna’nın özlediği Mucize Doktor, bıraktığından çok başka yerde

Onur Tuna’nın özlediği Mucize Doktor, bıraktığından çok başka yerde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız sezonun en başarılı yapımı olarak dikkatleri üzerine çeken Mucize Doktor’un yeni sezonu merak ve heyecan ile bekleniyor. Sadece izleyiciler değil, oyuncular da karakterlerini özledi.

Ferman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Onur Tuna, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile diziyi özlediğini belirten bir ifadede bulundu. Ünlü oyuncu, “Ferman özledim seni, #mucizedoktor” notu ile yapımcı MF Yapım’ın instagram hesabını etiketledi.

Onur Tuna'nın özlediği Mucize Doktor, bıraktığından çok başka yerde 7

Onur Tuna’nın bu paylaşımına Hazal Türesan da yorum bırakarak kendisinin de özlediğini dile getirdi. Dizinin 2. sezonunda olmayacağı ortaya çıkan Özge Özder ise kalp emojsi ile ekibe olan sevgisini dile getirdi. Onur Tuna, diziyi 28. bölümüyle birlikte olduğu yerde bıraktı. Sette çalışmalar Mart ayında durduruldu ve zorunlu olarak sezon finali yapıldı. Ancak Mucize Doktor, Onur Tuna’nın bıraktığı noktadan çok başka bir noktada. İkinci sezon için önemli gelişmeler yaşandı. Peki neler oldu?

Mucize Doktor dizisinin 2. sezonu bomba gibi bir başlangıç yapacak. İlk sezondan kalan 13 bölümlük hikaye de ikinci sezonda yer alacak. Diziye Hakan Kurtaş’ın katıldığı açıklanmıştı.

Doruk karakterine hayat verecek sevilen oyuncu Hakan Kurtaş, dizinin 29. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak. Sürprizli ve zor geçmişiyle ön plana çıkacak Doruk, Berhayat Hastanesi’nde yeni doktor rolünü üstlenecek. Ali Vefa (Taner Ölmez) ile zaman zaman tersleşecek ve yarışacak.

Ayrıca Seda Bakan ile de görüşmeler yapıldığı ve diziye katıldığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da Seda Bakan’ın da dizinin 2. sezonunda yer alması bekleniyor.

Mucize Doktor ekibinin önümüzdeki günlerde sette buluşarak 2. sezon için stok amaçlı çekimlere başlaması bekleniyor. Yeni bölümlerin ise Eylül ayında izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.