Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel eleştiriyle değil, övgülerle anılıyor!

Özge Gürel eleştiriyle değil, övgülerle anılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinde Ezgi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Gürel, huzurlu ve mutlu olduğunu gösteren paylaşımı ile instagram’da dikkatleri çekti. Can Yaman ile yeniden bir dizide buluşan oyuncu, performansı ile de takdir alıyor.

Romantik komedi dizilerinin aranılan güzellerinden olan Özge Gürel, oyunculuktaki yeteneğiyle de Bay Yanlış dizisini adeta sırtlıyor. Can Yaman ve dizinin konseptine yönelik çok ciddi eleştiriler yapılıyor olsa da Özge Gürel bundan pek de pay almıyor.

Yurt içinde ve dünyanın farklı ülkelerinde milyonlarca hayranı bulunan Özge Gürel, Bay Yanlış dizisinde olabileceğinin en iyisini sergiliyor. Dizinin 3. bölüm itibariyle reytinglerinde yükselme yaşanıyor ise Can Yaman’dan daha fazla Özge Gürel’in etkisi olduğu da hayranları tarafından ifade ediliyor.

Özge Gürel, Göcek’te yapılan çekimlerde de sempatisi ve güzelliği ile gönülleri bir kez daha fetih etti. Ünlü oyuncu, instagram hesabından da tatil huzurunu aşağıdaki fotoğrafı ile yayınladı.

Özge Gürel eleştiriyle değil, övgülerle anılıyor! 7