Ana sayfa Dizi Fragmanları Maviye Sürgün dizisinde Ali’nin üzerine büyük suç kalıyor!

Maviye Sürgün dizisinde Ali’nin üzerine büyük suç kalıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Maviye Sürgün dizisinde ilk 5 bölüm geride kaldı. İlk olarak Güney Amerika ülkelerinde yayınlanan ve Blue Cage ismiyle de çok konuşulan dizi, Türkiye’de de izleyicilerle buluşuyor.

6 aylık bir çalışmanın ürünü olan ve Marmaris’in Selimiye bölgesinde çekimleri yapılan Maviye Sürgün dizisi, ilk olarak Güney Amerika’ya yönelik hazırlanan bir proje olduğu için yepyeni bir stratejinin ürünü olarak öne çıkıyor

Maviye Sürgün’ün altıncı bölüm tanıtımı da yayınlandı. Ali ve Hasan’ın nezarethanede olduğu anların dikkat çektiği tanıtımda Yasemin olayıyla ilgili suç Ali’nin üstüne atılıyor.

Defne gerçeği söylese de Ozan, Defne’yi ifadesini değiştirmesi için tehdit ediyor. Ali’nin bu durumdan nasıl kurtulacağı merakla bekleniyor.

Intermedya ve NBCU’ya ait Amerikan televizyon kanalı Telemundo arasındaki anlaşmanın ilk meyvesi olan Maviye Sürgün’ün yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun yer alıyor.

Dizinin başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alırken; onlara Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi çok değerli oyuncular eşlik ediyor.

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!