Ana sayfa Sinema Barış Akarsu Merhaba filminin tanıtımı çok özel bir günde paylaşıldı!

Barış Akarsu Merhaba filminin tanıtımı çok özel bir günde paylaşıldı!

tarafından sule sule

Televizyogazetesi.com/Detay -Bir trafik kazasında 15 sene önce hayatını kaybeden müzisyen Barış Akarsu Merhaba filminin vizyon tarihi birkaç gün önce açıklandı. Şimdi de filmden ilk tanıtım geldi. Filmin tanıtımı çok özel bir günde paylaşıldı.

Rock şarkıcısı Barış Akarsu, 15 yıl önce geçirdiği bir trafik kazası sonucu 28 yaşında hayatını kaybetmişti. Genç yaşta hayata veda eden Akarsu’nun hayatı şimdi film oluyor. Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandıracağı filmin 18 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.

Film için çalışmalar devam ederken ilk tanıtımı da paylaşıldı. Tanıtımın paylaşımı için çok özel bir gün seçildi. Barış Akarsu Merhaba filminin tanıtıldığı bugün, yani 29 Haziran şarkıcının doğum günü. Barış Akarsu eğer yaşasaydı bugün 44 yaşında olacaktı.

Barış Akarsu Merhaba filminin senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mert Dikmen oturuyor. Barış Akarsu’nun hayatının üç döneminin anlatılacağı filmde, merhum sanatçının babasına Hüseyin Avni Danyal, dedesine Metin Coşkun, kardeşine Aslıhan Kapanşahin yakın arkadaşlarına ise Burak Satıbol ve Aytaç Uşun hayat verecek.

Filmde geçtiğimiz haftalarda büyük bir kriz yaşanmıştı.Barış Akarsu’nun kız arkadaşını canlandıracak oyuncu Aslı Bekiroğlu, basın mensuplarına verdiği demeçte, Barış Akarsu hakkında uygunsuz sözler söyleyince herkesin tepkisini almış ve projeden ayrılmasına karar verilmişti.

Son anda yaşanan başrol krizi, son dönemin başarılı oyuncularından Almila Ada için büyük bir fırsat oldu. Yetenekli oyuncu Aslı Bekiroğlu’ndan boşalan rolde yer almayı kabul etti ve böyle kriz çözülmüş oldu.