Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Gürman hangi dizileri izliyor?

Öykü Gürman hangi dizileri izliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman Women’s Style Türkiye dergisine yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakterini 3 sezon boyunca başarıyla canlandırdı. Dizide hem oyunculuğu ile hem de şarkılarıyla yer alan Öykü Gürman, kendisinden beklenmeyecek derecede çok iyi performans sergiledi.

Osman Sınav, yeni dizisi Gel Dese Aşk’ta yine ünlü isme yer verdi. Dizide Sitare karakterini canlandıran Öykü Gürman hem oyuncu olarak hem de şarkıcı olarak sette boy gösteriyor.

Peki Öykü Gürman hangi dizileri izler? İşte bu sorunun yanıtını merak edenler için oyuncu, dergideki röportajında şu açıklamayı yaptı: Homeland, Starwars, La Casa de Papel, Las Chicas Del Cable, The Affair, Narcos, Javier Bardem’in rol aldığı tüm filmler ve İspanyol sineması.

Öykü Gürman hayranları, bir gününün nasıl geçtiğini de çok merak ediyor.

Öykü Gürman hangi dizileri izliyor? 7

Uyanır uyanmaz kişisel bakımına önem veren Gürman, sonra köpeği Tanya’yı gezdiriyor. Yürüşe çıkan oyuncu sosyal medyada da aktif birisi.

Öykü Gürman, “Sosyal medyada vakit geçiriyorum; en çok kullandığım uygulamalar instagram ve YouTube. Eğer Netflix‘te bir dizi izliyorsam ona devam ediyorum. Bazen dizi izlemek yerine kitap okumayı tercih ediyorum, pilates yapıyorum. Akşam çok erken uyuyamıyorum, muhakkak dergi karıştırır, kitap okur öyle uyurum” açıklamasını yaptı.